sista skolveckan (schema)

Hej svejs!♥


Imorgon är det sista skolveckan som börjar och då kommer det inte vara mycket skolarbete.Utan lite roligare saker! Här kommer schemat för veckan:

      
  Måndag:
Friluftsdag 08.50-13.30.

Vi samlas 08.50 vid stora tallen vid matsalen och vaktmästeriet. Sedan kommer vi att promenera iväg mot hemlig plats. Där vi kommer att umgås och göra olika saker tillsammans. Vi kommer att ha med oss en matsäck från skolan men det brukar vara bra att ha med sig något att dricka en extra smörgås eventuellt någon frukt. Vi kommer att vara ute oavsett väder, så klä er efter vädret.

 

Tisdag: Utvärderingsdag kl. 08.10- fram till lunch. Samling i sal 252.

Skoldagen slutar efter lunch.

 

Onsdag: 08.30 Samling i sal 252. Då gäller städning och rensning av skåp. Alla behöver ta med ryggsäck denna dag. Kl. 10.00 är det den traditionsenliga brännbollsmatchen - lärarna spelar mot elever i år 9. Övriga elever är publik. Efter brännbollen går eleverna och äter lunch och sedan slutar skoldagen.

 

Torsdag: Mentorsdag + skolavslutning + MIN FÖDELSEDAG! 08.30- fram till lunch. Vi samlas på skolan och vi räknar med att vara ute och ha trevligt tillsammans fram till lunch. Vi äter lunch på skolan.Kl.15-16 är det skolavslutning för år 7-8 .
Efter det väntar ett härligt sommarlov för elevernas del!♥

                


Kommentarer
Postat av: Sanna

jag ska ha skolavslutning på fredag ;P haha

Jag har absolut ingen aning om när jag börjar på måndag xD o.O Carina, (mustash(?) kärringen xD) min lärare sa alldrig någonting! o.O

2010-06-06 @ 18:45:27
URL: http://josefineochsanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0