2,5 #2 på luleå gjutarens vinterspel

Tittade lite på Luleå Gjutarens Vinterspels-inbjudan och såg förvånad att vi ska köra 2 gånger 2,5 km istället för att köra hela banan! Dom har dessutom tagit bort de tyngsta backarna!Lite små sur just nu!!

sen frukost

Klev upp för lite mer än en timme sen och städade upp lite i köket innan jag åt en sen frukost bestående av fil och flingor.Det blir väl en senare och lite lättare lunch idag.För i kväll ska vi nämligen till familjen Edmans och äta Nyårs middag!

ellos vår/sommar katalog

Sitter just nu och bläddrar igenom Ellos vår/sommar katalog.
Känns lite konstigt då när man tittar ut och ser snö.
Jaja,dom brukar ju vara ganska tidiga med att skicka ut dom.
Bättre för tidigt än för sent.
Och vissa plagg kan man ju faktiskt använda på vintern också.

tandställning

Igår for jag in till stan och till tandläkaren.Jag fick göra många "avtryck" eftersom dom ska göra någon slags utredning om vad dom ska göra innan jag får tandställning och det. Det blir troligen räls för min del och det blir nog till våren jag får den,men jag vet inte riktigt.

längdskidor



Favoritstil:
Jag gillar både klassiskt och skate lika mycket.

Favoritdistans: Gillar distanslopp bäst,absolut inte sprint.

Favoritföre: -5° och ny pistade spår.
Styrka: Min starka vilja och mina mål.
Svaghet: Har svårt att ta ut mig till max på tävlingar ibland.
Bra vana: Försöker att alltid ha på mig pulsklockan+pulsbältet när jag tränar.I alla fall när den inte är borta,hehe.
Dålig vana: Jag blir nästan alltid känslosam direkt efter målgång och kan lätt börja grina.
Mina framtida mål: Det är att nå så långt som möjligt. Att sikta på toppen och att förhoppningsvis komma dit.Jag vill göra det jag älskar att göra,nämligen åka skidor och att vinna! Jag vill komma med i Svenska skidlandslaget och kunna kämpa om medaljer i OS och med mera. Jag kan och jag vill!Inget kan stoppa mig förutom mig själv!!

Sävast-jultempo

Hej svejs! ♥

Har nyligen slängt i mig några bitar pizza efter att ha kört en tävling på 3km klassiskt i Pagla. Jag hade bra skidor och gjorde ett hyfsat bra lopp i alla fall. Hade kanske förväntade mig lite mer speed i kroppen än vad jag egentligen hade.Kände mig faktiskt slö och lite seg,men det är inte den här tävlingen jag vill vara i form i.Det är framför allt de tävlingar som man kan få folksam poäng jag siktar mot.
Nu fortsätter träningen tills nästa tävling som är Luleå Gjutarens vinterspel!!

Give me your heart


Scary...Nja,sådär.
På Juldagsnatten blev det film igen- NEVER LET ME GO.Lite otäck fast på ett annat sätt.
Människor som föds upp bara för att vara "reservdelar" åt andra,donatorer.

Det mest skrämmande med den här filmen,är att ingen gör motstånd.Att ingen av dom försöker fly,protestera eller nånting! Som om dom ser fram emot att donera,att till slut få dö för någon annan.






Annan Dag


Just imagination



Såg Black Swan julaftonsnatten,knepig film...
Vet inte om den var bra eller dålig,ibland förstod jag ingenting!
Vad var verkligt?
Och vad var bara hennes fantasi?
Hm?
Natalie Portman var iallafall kanonbra!





julklappar

-Mugg
-Örhängen
-Bh + trosa
-Pengar
-Canon kamera
-Urban Ears
-Tränings sockor
-Underställs tröja & byxa
-Morgonrock
Inte med på bild bla:
-Marilyn Monroe tavla

Julbak


julaftonsmorgon

God Julaftons morgon allihopa ♥
Den spenderar jag framför TV;n när jag ser Polar Expressen och äter frukost.
Mys mys!

God Jul!


klapparna är i säkra tassar


NU:


dan före dopparedan

Hej hej ♥
Nu är Julafton nära,bara mindre än 1 dag kvar. I kväll är det uppesittakväll med familjen och innan ska jag hinna fara en kort sväng på stan och pynta julgranen hos mormor och morfar.Ha det bra!

granen är framme

Go kväll ♥
Granen är framme med julklapparna under, och det börjar snart kännas som Jul.I morgon ska vi bara städa och fixa lite,sen på kvällen blir det mys med familjen och god mat.
Tidigare idag var jag på Ormberget och körde ett kort pass.Nu ska jag ta något att äta och sedan ska jag krypa ner i sängen och se på Sex and the City. Natti natti!

jullov

Äntligen är det Jullov! Vi fick bla våra betyg och en tallrik med gröt innan vi fick gå hem. Chill dag på skolan :)
Nu ska vi strax börja sätta upp julgranen och pynta den. Bara 2 dagar kvar till Jul!!!

girls-9a !!

God morgon allihopa ♥
Idag är det innebandy turnering på skolan,och vi ska spela totalt sex matcher.Det är tjejer mot tjejer och killar mot killar.Och vi möter alla klasser på högstadiet.Det ska bli jätte roligt tycker jag och vi ska spöa skiten ur dom!!

"ormigt" värre

I kväll har jag hunnit med ett skate pass på Ormbergen med lite intervaller.Det kändes bra även fast jag var ganska trött i benen.Kunde i alla fall dra på och få ut bra träning av passet.
Nu ska jag gå och lägga mig! Godnatt ♥

4 DAGAR TILL JUL


glöden

Förr var glöden stark.
Idag är den starkare...
Kanske starkare än någonsin.

Mina mål & drömmar

Min hösta dröm inom längdskidor är naturligtvis att bli så bra som möjligt. Jag vill komma med i Skidlandslaget och kunna ta VM och OS medaljer. Jag älskar att tävla och träna längdskidåkning,även fast det ibland kan vara tufft och lite jobbigt.Men det är det som hör till och för att se resultat och förbättring måste man kämpa!
Jag vill bli bäst i världen ♥

7 dagar till Jul


love yourself

Hello ♥
Sitter just nu å' myser medan jag tittar på Harry Potter,dricker julmust och äter en lussebulle.Ska nog gå och lägga mig ganska tidigt i kväll, känner mig lite trött faktiskt.Skönt med sovmorgon imorrn.

"Är sjukt taggad"

Hejsan ♥
Dagens tävling gick bra och över förväntan.Jag kom på en knappt andra plats efter min klubbkamrat Jenny.Min prolog gick bra,men A-finalen gick bättre, även fast jag inte vann. Jag låg bakom hon till upploppet,för då ökade jag farten och gick upp jämsides.Det räckte inte riktigt fram,men jag är i alla fall sjukt nöjd ändå. Det är kanske lite surt att jag var så himla nära,men jaja. Sprint brukar inte vara min starkaste gren så där har jag absolut förbättras!
När är nästa tävling? Bring it on! Är sjukt taggad!!



Vid din sida

Hello ♥
Sitter och tittar på Vid din sida och äter lite glass med chokladsås.Jag ska strax börja göra mig i ordning för att gå och sova eftersom jag ska upp tidigt i morgon och tävla.
Så vi ses imorgon :)

lipbalm

Älskar Oriflames lipbalm ♥

Elevensval

Hej Hej ♥
Sitter och lyssnar på musik nu med Mois.
Börjar snart elevensval lektionen.
Bye ;)

Lördag-Pagla sprint

Go' kväll ♥
I helgen ska jag tävla i Pagla och ska åka 800-850 meter sprint i skate. Jag är jätte nervös,för det inte riktigt min grej utan jag föredrar distanslopp istället.Men eftersom det ger bra träning och sprint ska ju vara med på bla folksam och USM så tänker jag vara med.
Det är synd och lite konstigt att det är så få anmälda även fast det finns ganska många åkare i D16.Det är däremot många åkare som är anmälda i H16.Vars är alla D16 åkare!!!?



You can say never

Vi ska tydligen se Never say Never på torsdag,så antingen kommer jag inte alls till skolan eller så sitter jag med ryggen mot tv;n längst bak i klassrummet och lyssnar på musik och ritar.Vi får se... Det är ju ändå ganska onödigt med skola när man inte jobbar.



tipp tapp


Se, då krypa tomtar upp ur vrårna, upp ur vrårna.
Lyssna, speja, trippa fram på tårna, fram på tårna.
Tipp - tapp, tipp - tapp, tippe-tippe-tipp-tapp.
Tipp, tipp, tapp.

10 dagar till jul

Godnatt ♥
Nu ska jag gå och lägga mig.
Vi ses imorgon!

Bambi

I morse när vi gick till skolan var det lite som Bambi på hal is för mig.
Var nära att drutta på rumpan några gånger.

Mums

Dark Christmas Comments


Igår gjorde jag lite julgodis,som tyvärr kommer att bli uppätet innan jul...
Äsch,men vadå, då får jag väl göra mera!
Så enkelt och så gott!
Receptet hittar du längre ner på bloggen.
Vi gjorde inte riktigt efter det,vi satte nämnligen i lite Marabou choklad tillsammans med ljusblockchoklad.Sen kan man ju göra lite nyttigare beroende på vilken Cornflakes man använder.



Miscellaneous Christmas Comments



gör ni?

Vem vet?Det kanske finns en riktig Tomte någonstans...kanske inte den vi föreställt oss bara.

13/12


12 dagar till Jul

Hej hej ♥
Nu är det bara 12 dagar kvar till Jul och jag börjar för varje dag få mer julkänsla i kroppen.Det kan ju vara för att jag nyligen skapat en "jul lista" på spotify som jag och Mois lyssnar på hela tiden,hehe.På bilden ovan ser ni hur kul vi kan ha på en bild lektion.

Julgodis


facelook

Min & Mois facelook today!

veckans vill ha!

LOVE ♥ LOVE

2:a & 3:a

Hejsan ♥
Hoppas ni såg sprinten tidigare idag,för på herr sidan fick vi två svenskar på pallen som tvåa och trea. Det var riktigt kul att se och dessutom fick jag ju lite insp till nästa helgs tävling i Pagla.

Det strålar en stjärna

I kväll blir det sen middag och mys med familjen,lösgodis från nyöppnade Candy Corner och förhoppningsvis något bra att se på tv. Börjar äntligen få lite julkänsla i kroppen när det till slut ser ut att vara vinter här.


hej mitt vinterland

Hej hej ♥
Idag klev jag upp utvilad klockan halv tolv och åt en tallrik med gröt innan jag satte mig i soffan framför vinterstudion. Jag har gått runt i min nya pyjamaströja hela dagen tillsammans med ett par mysiga tjocksockor och bara slöat. I kväll ska det bli ändring på det,för senare ska jag ut på ett skidpass i snön <3

sweet dreams

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen.
Hoppas att ni haft en bra fredag!

idol vinnaren

Go' kväll ♥
Fick nyligen veta att årets idol vinnare inte heter minde än AMANDA FONDELL! Jag tycker att hon är mycket värd segern och var hur duktig som helst ju!!! Amanda var enligt mig klart mycket bättre än Robin i kväll. Synd att han inte hade mer att ge,men jag tror att han var nervös. Grattis till AMANDA !!!



Luleå är vitt

Hello ♥
Nu är jag tillbaka från Gällivare!Okej,jag kom hem i onsdags men jag har inte hunnit med att blogga på grund av inlämningsuppgifter och prov. Det har i alla fall kommit SNÖÖ hit <3 Äntligen,Luleå är vitt !

2 december 2011

Ikväll blir det party för att fira att Moa fyllt 15 år!
Direkt efter skolan ska jag dit och hjälpa till att fixa å' så.
LÄNGTAAR!

RSS 2.0