Fötterna på jorden.

 
Som nästan alla vet så ska ju jag flytta hemifrån snart...eller jag ska gå skola på en annan ort så att säga. Men ändå! Det är ju som en egen lägenhet fast man delar den med en vän. Kommer bli super awsome att få inreda och ha sin egen lya. Can't wait!! Fast det betyder också att man måste börja ta mer ansvar och hela den grejsimojsen, men jag känner att jag ändå är redo. Det gäller bara att man har fötterna på jorden och gör det man ska.

Two against the world.

Hejsan ♥
Gårdagen spenderades med en fika på stan, ett långpass i regnet och övernattning hos mig. Moa och jag gick ner och badade vid nio/tio tiden igår. Det var riktigt skönt med ett kvällsdopp och efter det värmde vi oss i bastun innan vi åt popcorn och såg på One Tree Hill. Nu ska vi i alla fall äta lite frukost! See ya'
 

Reading.

Började dagen med att läsa de sista sidorna ur ena Pretty little liars boken. Så skönt att bara ta en stund för sig själv och drömma sig bort i en annan värld. Jag hade nästan glömt bort hur roligt det är att läsa. Speciellt senaste året när jag inte alls haft någon tid över.
Jag har haft sådan tur att jag har hittat böcker som är fängslande och bra för mig. Och för de flesta är det viktigt att man blir fångad redan efter det första sidorna, annars är det lätt att man bara läser vidare fast man inte tänker igenom vad som står. 
Ganska många ger upp efter en eller två dåliga böcker, men jag lovar att det finns någonting för alla. Men vissa har helt enkelt inte ro för att slappna av med en lässtund. För något år sedan läste jag jämt, och nästan för ofta. Jag kunde knappt äta för att jag var för "inne" i boken. Det var så himla härligt!! Så LÄS LÄS LÄS!
Nu kom jag att tänka på att läsa Handledarboken eftersom jag snart ska börja övningsköra...
 

Att packa upp...

Det är oftast både kul och spännande att packa resväskan och dra iväg någonstans, men när man kommer hem igen måste väntar det hemska...nämligen att packa upp. Det är så himla tråkigt och jobbigt. Det brukar ta minst en vecka för mig att ens röra väskan. Och om man gör det så är det bara för att man letar någonting där i och vips så ligger allt på golvet, i soffan och överallt. Mår så jädrans dåligt när det är stökigt i mitt rum, fast ändå orkar jag inte städa! 
 

Shopping i Stockholm

 
 Blev som jag sagt tidigare inte så mkt shopping, inte så mkt som jag velat!
Men, NEW YORKER blev välbesökt! Åhh, vad jag önskar den butiken fanns i Luleå...
 
 
  Sen hittade vi en smyckesbutik i Kista som hade sååå mkt snyggt. I shoppingpåsen hamnade ett grymt läckert armband, prickiga hårsnoddar och en prickig sjal/diadem. Tur kanske att man kan hålla på sig annars hade jag nog shoppat bort det mesta av mina pengar där...
 

Smått & Gott från Stockholm

 
 Här kommer ett litet kollage med bilder från vår huvudstad. 
 

Litet träningsläger

Dålig uppdatering, jag vet!
Men det har varit så himla mycket runt omkring en, så tid för att blogga har inte funnits!
 
Just nu är vår familj tillsammans med familjen Edman i Vuokatti, Finland.
Så det har blivit en hel del skidåkning fram å' tillbaka, fram å' tillbaka, Känns faktiskt riktigt najs å' stå på skidorna igen! Lite knasigt känns det dock att solen skiner på klarblå himmel och här går vi i underställ, överdragsbyxor, pannband och handskar.
 
 
 
  
Emil och Erik från gårdagens stavgångspass!
 
 
Karin, pappa och jag!
 

Hej igen!

Kom hem sent i fredags med lite tyngre väska. Köpte några plagg, det mesta från New Yorker. Lite smycken och accesoarer från andra butiker. Det var i alla fall trevliga dagar i Stockholm även fast det bara var ett kort besök. Hade hoppats på mer shopping, med tiden gick alldeles för fort och vädret när vi var i Sthlm-Cental var väl en aning blött. Vi tog inte så jätte mycket bilder, men några ska jag sätta ut...
Imorgon sticker vi igen på en kort vända till Finland för att sedan ta på mer kläder och åka skidor på snö!
 
 
 
Igår fyllde mamma år, så då firade vi i stugan hos mormor och morfar med god smörgåstårta. Grattis! <3
 

Först sol, sen regn, sen sol igen.

Hej hej ♥
Dagen började med sol och värme när vi tog pendeltåget till Stockholm Central. Vi gick vidare till gamla stan och jag hann köpa en snygg topp före de svarta tunga molnen började röra sig i riktning mot oss.
De andra hade då börjat gå mot centralen igen, medan jag och mamma envisades att vi skulle shoppa mer.  Innan vi visste ordet av det var vi var sjöblöta och insåg att våran shoppingtur var över. Visst hade vi kunnat fortsätta, men då hade vi väl dagit in flera liter med vatten i affären. Så vi sprang helt enkelt som galningar genom Stockholms gator i regn och åska tills vi mötte de andra igen på pendeltåget. När vi kom hem slängde jag av mig kläderna och bytte om till torra kläder. Mjukisdress och sockar.
 
Jag är inte helt nöjd med dagen. Vi hann gå in på tre affärer, äta en glass och köpa en tröja. Sedan spenderades dagen inomhus. Det hade varit kul om man hade någon jämnårig kompis här som man kunde umgås med på kvällarna, men aja.  Hoppas dagen blir mer aktiv imorgon i alla fall!
Då blir det löpning på morgonen och förhoppningsvis blir det att besöka någon galleria också.

Mot Stockholm!

 

The Amazing Spiderman.

 
Hej hej!
Idag gick jag, Moa, David, Jens och Blerina på bio och såg The amazing spiderman. Den var så himla bra och dessutom är ju han ovan så jädrans Snygg, med stort S. Och när han ler smältar man nästan bort. Jaja, nu ska jag sluta tjata och krypa ner i sängen och drömma om han...

Bilkurs Teori imorrn

Sitter just nu i mitt rum och käkar grönsaker + dipp medan jag skypar med Moa. Är lite nervös för imorgon ska jag på någon bilkurs teori. Hoppas man inte måste svara på några frågor för jag kan typ nada om bilar. Jaja, det blir nog bra!

Whyyyyy!!?

Det är fredag, sommarlov och det går en bra film på tv, men det finns ingenting gott att smaska på. Jag är så himla sugen på grönsaker + dipp eller varför inte chips eller kladdkaka. Får väl ta och lägga dom tankarna åt sidan och istället dricka ett glas vatten. Denna smärta och ilska inom mig är så olidlig att jag måste gå och lägga mig nu.
Kalla mig psyko,men jag har lust att ha sönder någonting nu!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 

dripp dropp...

 
Hello ♥
Vaknade klockan åtta av regn och åska utanför mitt fönster. Bestämde mig för att äta en lätt frukost och sedan träna lite styrke. Nu tar jag det lugnt och ser på tv. Ska väl snart börja packa lite smått till Stockholm också.

Mitt sommar soundtrack.

Jag antar att alla har sina favoriter. Gamla som nya, rock, pop eller jazz. Det finns hur mycket musik som helst i världen. Det finns någonting för alla och det finns oftast någon musikstil eller artist som tilltalar en mer eller mindre. När det gäller min egen musiksmak så lyssnar jag på nästan allt. Fast dansband, lugna låtar och skrikig musik håller jag mig helst borta ifrån.
Det går också lite i perioder för mig. Ganska ofta blir det att man nöter sönder låtar som man tycker är bra. Då tål man plötsligt inte att höra den längre.
Jag tänkte iallafall ge några tips på låtar som jag tycker är bra. Det är mest gamla, men ändå. 

 
 
 CIDER SKY  fall
 TRAIN  drive by
MANDO DIAO • dance with somebody
THE KNACK • my sharona
 Jessie J  domino
 NEON TREES  everybody talks
 

Vätskeryggsäcken.

 
När jag var på lägret i Abisko såg jag att många hade med sig olika typer av vätskeryggsäckar. Det är ju smidigt om man ska på ett lextra långt pass och om man kanske vill ha med en bar eller någon tröja. Har själv problemet att vanliga vätskebälten guppar och far upp och ner hela tiden, så detta skulle vara det ultimata. Det gäller bara att hitta någon i en lämplig prisklass.

Money, money, money.

Idag har jag varit på stan med Moa. Jag inhandlade två söta mönstrade toppar och ett armband. Men det här var förmodligen sista gången jag shoppar nu innan jag far till Stockholm, för där kommer det nog slösas en del och det måste man ha pengar till. Längtar som tusan!!
Måste ju snart börja packa också, för det kommer väl antagligen bli glömt någonting annars.
 

Sunny day.

Hej tjolahopp! ♥
Idag är det en jätte fin dag med sol och värme. Det är snart dags för lunch innan jag ringer Moa för lite sol och bad. Har fått en ny mobil, så nu får jag ju se om den levererar så att säga!! Den måste bara ladda upp batterierna först!
 
 
En bild från Abisko

And so do I.


Hope.

 
Hoppas på många fina dagar i Luleå innan vi tar bilden och drar till stockholm!

Hemma med många träningstimmar i bagaget.

Hej hej ♥
Jag kom hem vid tio tiden igårkväll efter fem dagar i Abisko med många träningstimmar. Det har varit jätte kul att få träna i den otroligt fina miljön och med alla människor. Ledarna/tränarna har varit toppen och jag har lärt mig mycket på dom här dagarna. Maten har även den levererat och var riktigt bra. Rummen var lite små, men det var ändå mysigt. Är nöjd över min prestation och är nu redo att utmana mig själv mera!
.
Hemma och väl i mitt rum såg jag till min förvåning att det var nybäddat med nya super söta sängkläder. Det var så himla skönt att få sova i sin egen säng igen!
En annan överraskning var vår nya 55 tums Tv som stod färdig att titta på i vardagsrummet. Kul! Nu fattas det bara en ny mobil! För den jag har nu kan jag stolt säga att jag har haft i över tre hela år.

A lot.


Nu ska jag packa, inget annat.

Idag ska jag packa och förbereda inför Abiskolägret, för imorgon går tåget. Har ju en lista att gå efter så det ska väl inte ta så länge. Fast man vill ju inte riskera att stressa ihjäl sig, så jag borde nog börja nu. Hejdå! ♥

RSS 2.0