You make me crazy, you make me wild, just like a baby, spin me 'round like a child.

 

Stjärnor på snö.

 
 
 
 

World Cup-Dag 2 avklarad

 
Kommer mer bilder sen. 
 

World Cup-Dag 1 avklarad.

Idag har det varit en fartfylld dag på Dundret. Jag och Sara har stått vid autograftavlan och levererat pennor till åkarna. Det var riktigt stort att få se de allra bästa skidåkarna på nära håll. Och när jag fick hålla i Björgens stavar höll jag andan. Vi har tydligen setts i tv flera gånger så det var ju super kul! Det var inte heller så dumt att se Marcus åka in på hyllan sista varvet och sedan knipa tredje platsen. Wow, det var stort! Imorgon ska vi dit igen, men då får vi se vad vi får för arbete. God natt ♥
 
mer bilder kommer sen
 
 

Måndag.

Dagen har bestått av träning, franskalektion, akupunkturbehandling, yoga och mys med go fika å' Project Runway. Jag hann även med en kort tupplur efter lunchen, vilket var riktigt skönt efter ett pass i blåsten. I morgon är det vilodag, och det behövs verkligen. Eftersom jag har nött på med skate i flera veckor börjar mina skatemuskler bli ganska sega och slitna. Jag ber till Gud att benhinnan blir bra snart, så jag kan träna fullt ut med klassisk åkning också. Behöver variation!! 
 
 
Yoga inspererande bild från Muddus.
 
 

Ingen fart i kroppen, då når man inte toppen.

Tävlingen idag gick väl som väntat inte ett dugg bra. Jag åkte sakta, alldeles för sakta. Fast med tanke på att det var första tävlingen för mig och att jag har varit skadad sedan september månad så tycker jag att det var en okej prestation. Jag vet att jag kan åka riktigt jävla bra och det gjorde jag inte idag. Jag behöver bara mer fart i kroppen, mer tävlingar och intervaller. 
Tekniken kändes bra idag, spurten mot slutet också, men det var som om kroppen inte ville pressa sig. Jag var inte trött i mål heller. Jag har haft den känslan tidigare i veckan och jag hade väl inte så höga förväntningar inför dagens lopp. Bröt ihop gjorde jag i alla fall efter målgång och det är bara att inse att jag inte är i form. Det gick bättre för vissa och sämre för andra, men som sagt det är första tävlingen, i alla fall för mig. Och dagens tävling betyder inte ett skit! Nu blundar jag för det här loppet och går vidare. Nästa stora målinriktning är Östersund, där jag hoppas att det kommer gå bättre, mycket bättre.
 
Grattis Vilma till segern idag! :D
 
Bild från lilla VM förra året.
Saknar kaptensgården ♥

Tävling imorgon!

I morgon är det dags för säsongens första tävling. Dessutom är det vår allra första tävling som vi får FIS punkter vilket gör det ännu mer spännande. Jag har inte speciellt höga förväntningar, men man vill ju ändå att det ska gå bra. Det är tio kilometer fristil (två varv runt världscup femman), alltså dubbelt så långt som vi vanligtvis brukar åka, så det blir tufft. 
 
 
 
 
.

Sprallig & glad varje dag!

 
 
Hittade en ful/söt bild på mig,haha!

mys

Halloj ♥
Igår tog jag och Vilma en promenad i finvädret för att ta lite bilder. Vår prao Ottilia lämnade vi av på skolan, där hon egentligen skulle prata med en tränare, fast det blev inte av. När vi kom till lägenheten igen satte vi igång en film och drack lite varm choklad med grädde innan det var dags för World Cup möte i Aulan.
 
Idag har vi inte haft en enda lektion utan vi har bara latat oss här hemma. Planen var att vi skulle ta bussen till DollarStore, men det gick inte eftersom bussen skulle gå såpass sent. Nu har vi precis kommit hem igen från middagen och ska fortsätta garva åt saker som inträffat under dagen.
 


I love it!

Hej hej ♥
Har glömt att berätta om min nya smink/smycke väska. Jag fick den av Mormor och gillar den jätte mycket. Butiken där vi köpte den var fantastisk och jag måste bara dit igen när jag åker ner. Såg hur mycket som helst som jag ville ha. Jaja, det får väl bli i julklapp då.
 
Nu ska jag och Vilma gå till Konsum för att bland annat köpa lite mjölk och lite fika till New Moon som ska vara på TV om cika en timme. Au revoir!
 

Tumblr

Skaffade spontant en tumblr:
 
http://frostyrose.tumblr.com/

Lugn dag på torget.

 
Go' kväll allihopa ♥
Min dag har varit ganska så slö förutom ett skidpass på förmiddagen. Vi har mest tagit det lugnt och jag har bland annat städat mitt rum. I morgon är det skola, efter det vårdcentralen och sedan kvällsvenska. Det är morgondagen det, och nu ska jag skriva lite på min engelska bok rapport innan jag ska sova.
Hejdå!
 

Luleå-Piteå-Malmberget

Tidigare idag anlädde jag till Malmberget. Här är det full vinter och vitt vitt vitt. I Luleå är det fortfarande grått och trist, men hann i alla fall med lite medan jag var där. Jag har bland annat shoppat och umgåts med Moa, varit på en liten utflykt till Piteå med Mormor och Morfar där jag åkte skidor, åt pité palt och besökte en väldigt fin butik med massor av grejer jag skulle vilja äga.
 
Har i alla fall varit på gymmet idag och fått besök av Sara. Nu ska jag äta ett kvällsmål och gå å' lägga mig, för imorgon ska jag upp hyffsat tidigt för ett träningspass. Så vi hörs! ♥
 
 
gammal bild
 

RSS 2.0