Ny blogg!!

Kommer ej att blogga på denna blogg nå mer och den kommer att tas bort.
Har valt att skapa en ny eftersom jag anser att det är på tiden.
Har bytt bloggnamn till ett mer passande och snart kommer en ny design också.
Här är min nya blogg:
 
annvendela.blogg.se

När du har tråkigt svara på random frågor.

Fyra frågor om förhållanden.
Är du singel? Jopp
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Vet inte, tror inte det.
Hur många har du varit kär i? Åh, gillar inte ordet kär.
Är du kär just nu? Inte det ordet igen! 

Nio frågor om dig själv.
Namn? Vendela Henriksson
Smeknamn? Har typ inget nå mer.Eller Venela från Axel haha.Förut:Vendis, Vendish, Vendla, VH.
När fyller du år? 10e Juni
Några piercingar? Jag har hål i naveln och fem hål i öronen.
Vad har du på dig just nu? Hehe, pyjamas: Shorts, T-shirt och mysiga tofflor :P
Vad tycker du mest om hos dig själv? Att jag vågar göra bort mig och att jag oftast är ärlig med vad jag tycker.
Vad är du bra på? Hatar denna fråga!
Vem älskar du mest på denna jorden? Min familj.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Beror på vem det är,om det är varmt eller kallt,flera faktorer.

5 frågor om idag.

Vad har du gjort idag? Ingenting helt ärligt! Typ sett på PLL,ätit palt och fått besök av morfar.
Vad ska du göra nu? Fortsätta göra ingenting.
Har du gjort något dåligt idag? Nope, blev dålig idag.
Vad har du ätit idag? Palt.
Vad händer idag? Ska handla om jag orkar ta på mig kläder och gå hela vägen till konsum.

Musik.
Lyssnar du på musik just nu? Jepp, typ alltid.
Vilket är ditt favoritband/artist? Skit svårt, men gillar nästan alla The Weeknd's låtar.

Vad gillar du för musik? Nästan allt!

 

Kärlek.
Har du kysst någon idag? Nej
När kysste du någon senast? Milito fick en lite puss i söndags.
Är du romantisk? Vet inte.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Konstig fråga? Beror väl på. Fast ne ändå. Vill vara orberoende.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? eh, nej.

Vem sov du senast bredvid? Milito.

Hur ska din tjejen/killen vara? "Find somone who wants you as much as you want them"


Vi är inte robotar.

   
 
Har ni sett filmerna Lovelace eller My Week With Marilyn? Dom är sjukt bra och tycker absolut ni måste se dom om ni inte redan gjort det. Båda filmerna är verklighetsbaserade och ger återblickar på stunder i Linda Lovelace och Marilyn Monroes liv. Okej, nu vet jag inte hur sanna eller verklighetsbaserade dom är. Det kan ju trots allt vara en hel del påhitt också, speciellt i filmen My Week With Marilyn skulle jag tro. Jag tycker i alla fall filmerna är fängslande eftersom det handlar om två starka kvinnor som utåt sett verkar ha allt och verkar lyckliga, men inåt mår de dåligt ibland och har vissa dagar där dom bara vill försvinna som vi flesta kan ha. Vi alla är människor och kan må dåligt. Det gäller bara att ta sig upp på fötterna igen. Ibland kan det kännas som om alla verkar tro att jag alltid ska gå runt med ett leende på läpparna, att jag alltid ska vara glad och sprallig. Det är jobbigt. För jag har också dagar då jag mår sämre, och det verkar chockera folk. Det gör att jag tar på mig ett "skal" för att ingen ska se hur jag egentligen mår. Vissa dagar håller inte "skalet" eller fakeleendet och då verkar folk nästan skrämda. Jag är stark och har en glad sprallig personlighet, men det betyder inte att jag är stark hela tiden och att jag inte kan må dåligt då å då. 
 
Har även börjat läsa boken Inferno som är skriven av just Linda Boreman (mest känd som Linda Lovelace). Det är en sann och tragisk historia som är värd att läsa. 

Häng läpp och tummen ner.

 
Meningen var den att jag skulle fara ut på ett träningspass på förmiddagen innan morfar och jag skulle bege oss till Luleå för att sedan åka till Idre med klubben imorgon för cuptävling, Ja, det går inte alltid som man vill. Igår skrev jag här på bloggen att jag känt mig trött och hängig. Det var kanske början på det jag idag vaknade upp med. Känningar i halsen och en täppt näsa. Så nu är det bara att börja kurera sig med c-vitamin, grönsaker, frukt, thè med honung och ingefära. Tror inte det kommer vara så långvarit, men det är så himla tråkigt att jag missar cupen i Idre ihelg. Såg verkligen fram emot att få tävla där. Har känt mig så pigg i kroppen på träningarna och jag hade förhoppningar att det kunde bli roliga tävlingar där nere. Synd att det blev så här bara, men det är inget jag kan påverka. Det ser ut att bli rätt så kallt också, så vi får se om det blir av alls. Nu ska jag skriva en handlingslista och fylla upp mitt kylskåp med massa nyttigheter. Just nu finns det endast honung, lite margarin och gamla ägg. Inte mycket att laga en middag på, haha. 

Idre snart!

Taggad och längtar till tävlingarna i Idre. Formen är förhoppningsvis lika bra som det visade sig i fredags på träningstävlingen. Har dessvärre känt mig lite trött och hängig senaste dagarna, men det är ingenting att oroa sig för. På lördag håller jag tummarna att vara pigg och rapp för skatesprint. Även inför söndag då det är masstart fristil. Vi lämnar Luleå på torsdag morgon och då blir det verkligen att stiga upp tidigt. Jag ska gå å lägga mig extra tidigt idag, även fast jag sov cirka tio timmar inatt. Är så himla trött!
 
 
 

2014!

Hoppas alla hade en trevlig Nyårsafton! Själv gjorde jag inget speciellt.Var en aning trött efter intervallerna i Pagla, så det blev hemmamys med min mor och far. Jag och mamma lagade ihop en jättegod middag som verkade uppskattas av alla. Efter vi ätit och precis börjat spela lite bingolotto var mamma tyvärr tvungen att åka på jobbet, men jag kan glädja henne med att vi vann hundra kronor i alla fall. Trodde först att jag skulle kamma hem 10 000, fast det ville sig inte riktigt den här gången. Men men, hundra kronor är väl bättre än ingenting?
 
Igår hade jag vilodag och då passade jag på att träffa Moa och Ellen. Åt lite skräpmat tillsammans och snackade i princip hela kvällen om sånt som hänt. Förhoppningsvis ses vi någon mer gång innan det är dags för mig att åka till Gällivare.
 

RSS 2.0