smedjan 14.30

Hej! ♥


Idag ska jag och några andra tjejer uppträde på smedjan (tror jag att det var). Vi ska dansa Michael Jackson dansen,To bad. Kom gärna å' titta! Imorgon ska vi kolla på scenen på coop arena och på söndag gäller det,vi ska dansa på idol!!!

Igår satt jag med svenska läxan jätte länge, men det var värt det för det blev ett väldigt bra resultat. Hoppas att jag får bra betyg


     
    
                

Grattis morfar!

Vad är det här för dag?
Vad är det här för dag?
Jo,det är ingen vanlig dag för det är morfars födelsedag!
Hurra Hurra Hurra!!!



TGI Friday

Morrn♥ 

GO TO PLEASUREYOURPAGE.COM

Jättestressigt!!
Härligt med fredag,Valborg och allt!
Kanske mest speciellt att morfar fyller år! ♥GRATTIS♥

Idag är det uppträdande i stan,Smedjan ca.kl.13.30. Be there
Mer om det & annat sen,måste rusa!!



Running for your life

Tjing♥

Idag fick vi sluta tidigare,guuu' så skönt...Det behövdes verkligen,har en del att göra i mitt svenska arbete!
En heeel del!! Suck...

Om ca. 30 minuter ska jag till vårdcentralen och ta lite sprutor å' så.Ska kolla blodvärdet bla. Sen är det läxor som gäller,kanske ut å' nöter på löparskorna lite senare...

        


Ny plattång,YES!!

Go'morgon♥

Som en del av er vet så har min plattång från OBH Nordica (som jag fick i julklapp) tjorvat en del.Så mamma for igår till Elgiganten för att be dom ta en titt på den.Dom var visst jättetrevliga  å' gav henne ett presentkort på summan istället för att dom skulle laga den.
Mamma kom hem med en Remington istället.Den levererades i en svart stor ask med en utdragbar låda under.I den låg ett sminkset,med olika make-up borstar och...en värmelocktång för ögonfransarna!!!
Det följde också med en snygg "värmeskyddspåse". Pris 599:-



Måste säga att plattången var helt super! Sjuktnöjd är jag!
Locktången för fransarna har jag inte prövat än,but I let you all know when I do ;)

I lördags var jag in till stan och köpte mig ett par sköna snygga Adidasskor från Scorett.Dom var rätt dyra,men jag fick ett bidrag på 200:-.Så då slog jag till direkt!
Har även inhandlat ett par solbrillor från JC.
             
Har jätte svårt å' hitta skor jag gillar eftersom jag har rätt små fötter,35.Och på barnavd. vill jag inte gå!

Nu ska jag iallafall fara iväg till skolan.Efter det blir det fort med mat och sen till Dansmagasinet för dubbla danslektioner!


Kasta Loss!

                      
                     OHOJ!!


                             

Kasta loss!!
Eller kasta dig in i vårmodets  heta Navy style.Modet med många kära namn...Sailor , Marin, Navy.
Jag vet inte,du kanske kommer på fler...
Jag gillar detta mode asmycket,älskar färgerna som i huvudsak går i blått,rött och vitt.Gärna nånting med guld som accessoar.


         
                  
Navy protect my sailor 

Snälla...^^

                             
                         

När jag kom hem från skolan berättade mamma att Karin hade ringt. Hon hade sett ett super erbjudande till Turkiet, 12 000 kr all inclusive för fyra personer på Söndag!

Men det kanske är för tidigt,men...
Jag vill inget hellre än att åka utomlands!Jag är beredd att offra mina födelsedagspresenter, absolut!!!
Varenda dag får jag höra av mina klasskompisar att dom ska åka utomlands och jag tycker att det är jätte fuskigt.

                
                              

                     

My room

Hello!♥


Förutom att vi firat pappa, så har jag även städat mitt rum och satt upp mina nya gardiner.Det blev super snyggt!


               
  

mums...Tårta!

Hej svejs!♥


Nu är mormor och morfar här.Vi har ätit tårta och druckit Pommac å' kaffe.Pappa fick ett par byxor som han kan ha när han går till fjällen och ett presentkort på Team Sportia av Mormor och morfar. Av mamma fick han en GPS till bilen och av mig å' brorsan ett par underställs kalsonger.

                
                                      Mmm,mums ;P 

 

                         
                                                    

Hipp Hipp Hurra!

Hipp hipp♥


www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws     www.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.wswww.bigoo.ws

                               



                                      


Idag fyller farsgubben år! Nån gång i eftermiddag blir det go'tårta och presenter!

Eh...har städat klart och nya gardinerna hänger på plats.Klart nöjd,så tjusigt!Sätter ut en bild senare...Måste kolla om mina batterier funkar till kameran,jag har nog haft sönder laddaren.Är såå klumpig...satte i 2 stycken ej uppladdningsbara batterier...Guess what happened? Fy usch,det smattrade å' batterisyra vällde fram...
Åh,jag är så lessen...fasen va' klumpigt gjort!
Men nu står Gabriel å' trampar,vill ha datorn! Vi hörs senare!





yeyh!

Hej!


Äntligen är datorn fixad, så nu kan jag blogga! Imorgon lägger jag ut bilder och skriver lite om vad som har hänt, bla om vad jag har shoppat. Men nu ska jag fortsätta se på Die Hard 4.0 och äta glass ^^





En Galen Natt

Halloj♥

Ledsen att göra er besvikna...
Ja ,jag tänkte på rubriken - En galen natt!
Ni trodde säkert jag skulle komma med lite smaskigt skvaller eller så.
Joo,erkänn!

Sorry folks,det är namnet på filmen jag å' Moa ska se på ikväll.Ska bli kul,det var ett tag sen man var på bio.Först blir det stan å' massor med shopping,sen ska vi äta nånstans...Därefter bion med massor av popcorn,slurp!

Lite kort info:

Phil och Claire Foster är som vilket annat gift par som helst med ett trivsamt liv i förorten. För att hålla lågan vid liv i äktenskapet går de ut på dejt varje torsdag. Men en helt vanlig torsdagskväll vänds deras tillvaro uppochner då de misstas för gangsters och tvingas fly hals över huvud med maffian tätt i hälarna. Det blir en natt de sent ska glömma...


Ett litet PS. Vår dator är inlagd hos ITdoktorn.Så därför blir det svårt med inlägg,likadant med närvaron på Facebook och MSN.Om alla nu undrar var jag håller hus...Förhoppningsvis så blir datorn utskriven i eftermiddag,om inga följdsjukdomar dykt upp!



Face Something Stronger


    

     ♥                                                                                      ♥
(print image)
     ♥                                                                                      ♥

Idol?

            

När jag hade dansat klart första timmen med hela gruppen ,  så fick jag vänta i 45 minuter innan vi skulle börja träna på dansen som vi ska dansa på stan på Valborg.Det ska bli kul. När vi slutade så berättade Marika att vi skulle i uppträda den 2 maj i Coop Arena,Yippi!!! Kanske kommer vi vara med på tv..?


Marcus vs Petter i Vegas

Ojdå♥


Marcus Hellner ska möta spurtfenomenet Petter Northug på rullskidor i Las Vegas. Sen ska de spela poker med miljoner i potten.






Sommaren blir glittrig för Sveriges dubble olympiamästare Marcus Hellner. I juli stundar en duell på rullskidor mot Petter Northug på "The Strip" i Las Vegas.

Har man vunnit OS-guld får man vara med om mycket. Den 5 juli väntar ett returmöte med den andre OS-kungen på längdskidor, norrmannen Petter Northug.

Både Hellner och Northug finns också med i startfältet bland drygt 6 000 andra i World Series of Poker i Las Vegas några dagar senare. I potten finns ca 360 miljoner kronor, varav vinnaren får 50 miljoner.

– Spelarna i Las Vegas kommer att tro att jag är en obskyr halvkändis från Nordpolen, säger Northug till tidningen Adresseavisen. Men jag ska chocka världen. Jag ska säkra min pensionfond.


OBS! Får bara öppnas av föräldrar.

♥Hej!


När jag kom hem från skolan ringde min kompis Ellen. "Hon" hade fått någon konstig bok om tonåringar ,men egentligen så stod det OBS! Får bara öppnas av föräldrar.Haha!

Jag sprang ut och kollade i brevlådan.Jo,den hade kommit till mig med. Jag sprang in och öppnade den i smyg,hehe.Det stod om droger,alcohol och massa shit.


   

                                       Im a BAD girl

   

                

Help me...

♥                                                                                               ♥


(print image)


♥                                                                                                ♥

Feel like dancing

Go'morgon!♥

Usch,tråkigt väder idag.Grått men jag trooor solen försöker tränga sig fram,men det verkar inte troligt.
Idag ska jag ha dubbel danslektion.Kul!
Vi är några stycken ur dansgruppen som ska dansa i stan på valborgsmässoafton,vi ska göra M.J's 2Bad.Den som vi dansade på premiären av This is it.




Ha en bra dag!
Jo,tror ni mamma fixat de' hon skulle...Nopp! Am I suprised?! Iof. så är jag inte heller klar med mitt rum.


Jeans på G

Heej♥

Jeans är ju något som aldrig verkar bli omodernt.Tänk att man idag köper bla.jeans som är fulla med hål,inte klokt egentligen men snyggt! (Hänger ett par i min garderob)
Jag är så gott som 100% säker på att alla har/äger nåt jeansplagg i sin garderob!

Jeans är ursprungligen slitstarka byxor av denimtyg med nitar som förstärkning av sömmar utsatta för stor påfrestning. Senare har denim använts även för andra klädesplagg än byxor, tex. "jeansjackor" och "jeanskjolar" när det istället borde heta "denimjackor", "denimkjolar" etc.

Jeansen skapades 1872 i San Fransisco av Levi Strauss tillsammans med skräddaren Jacob Davis. Nitarna var egentligen Davis idé, men han saknade pengar för finansiering av en patentansökan, varför Strauss hjälpte till ekonomiskt.Levi's jeans har du väl hört talas om?
Jeansen blev mycket populära bland de som behövde slitstarka byxor,bla.guldgrävare & cowboyer.
Det var först senare som jeansen blev en del av rock kulturen & tog över världen...

Under slutet av 1900 talet var jeansen mer en modedetalj än arbetskläder.

Stentvättat
När jeans blir slitna framträder inslagstrådarna, som är vita i denim, mer än på nytt tyg. Ett tag blev det bland ungdomar ett mode att jeansen skulle se slitna ut. Som ett försäljningsargument tumlade då företagsamma tillverkare helt nya byxor med stenar i en tvättmaskin, varvid de eftersträvade ljusa fläckarna slets fram. Därav uppstod nyordet "stentvättat".Undra hur många tvättmaskiner som gick sönder...

Hur som helst kan man väl säga att det nu i vår/sommar är oootroligt inne med bla.jeansjackan & jeans shortsen.Tycker man ser & hör det överallt...
    
 
Nu ska jag iväg å' träna  lite,men vi hörs!


Almost done!

Go'morgon!♥


                      Hoppas på en härlig tisdag!
                      Är nästan klar med rummet mitt,känns Great!
                      Mamma lovar att fara på Hellgrens idag(eller vad nu affären heter)
                      och köpa schablonen/väggdekoren till mitt rum!
                      Kommer att bli hur snyggt som helst!

                      Nu är det skola som gäller,so guys see you later!

             

Helgen jag vill glömma

Mors!♥

Id's inte gå in så noga på helgens tävlingar.Vill helst glömma alltihop...Då förstår ni nog hur det gått.
Allt som allt slutade jag 3.a...Vet inte riktigt vad som är fel,har lite men bara lite ont i halsen.Sen var det som om kroppen inte svarade,den tog bara...poff,slut!Så egentligen hade det kunnat sluta utanför pallen.
Så,nog om det!
Nu börjar barmarksträningen! Okey,lite skidor blir det om snön ligger kvar.

Idag,har vi franskaprov,muntligt.Hm,får se hur det går...ajajaj! Satt som en toka igår eftermiddag och skrev svaren.Hoppas jag kommer ihåg dom...
Ingen träning idag,får se vad jag hittar på för kul!
Mamma;- Städa ditt rum!
Öhhh...



                            Hehe,faktiskt inte mitt rum,Thank God!!






Sweet Dreams

Natti♥


 Society -

                      

Wish me luck

Adjöken♥

Oj oj stress stress,är på väg till G-vare snart!
Skolan var helt OK,har vissa funderingar att gå med i skolkören...Japp,du läste rätt! Kanske man får lite pluspoäng av Bosse ;)  hehhe.

Nåväl,off I go! Wish me luck!
Kommer jag inte hem med guld så ....jaa...så vadå? Jag startar ju som första tjej på lördag,på jaktstarten hoppas jag att jag oxå får starta som första tjej och att jag är först i mål!! Tjohhoo!


Hörs på söndag kväll!

      Trevlig helg sötnosar!

 GO TO PLEASUREYOURPAGE.COM

Good Morning

Go'morron♥

Idag får jag vara utan korsetten hela dagen på skolan.HÄÄRLIGT! Men jag har kort dag,gympa i ca.2 timmar,nån lektion sen end of the day.
Pappa å' jag far upp till Gällivare ikväll.Imorgon åker vi vidare till Kiruna för säsongens sista tävlingar-Kirunaspelen.
Startlistan kom upp igår,and guess what?!! Vendela startar som första tjej.Är jag förvånad? Inte ett dugg!
Jaja,första tävlingen går i klassiskt,dagen efter är det jaktstart i fristil. Såg på startlistan att 2 norskor också anmält sig,den ena startar 30sek efter mig...Hoppas jag kan hålla henne bakom mig.

okki dokki,nu måste jag skynda mig! Kompisarna står utanför å' väntar!

See Ya!
             

Angelina Jolie

 
   Angelina Jolie
Den vackraste kändisen ihela världen är självklart Angelina Jolie. Vissa säger att hon har förstorat läpparna, men det har hon inte.Dom är 100% äkta! När hon var lite blev hon mobbad för sina stora läppar :(
Men jag tycker att hon är hur fin som helst. Hon är också en duktig skådespelerska. Jag älskar filmerna LARA CRAFT tomb raider, dom är så bra! 

  





På lördag visas filmen A mighty Heart på TV 4 klockan 21.25.Jag har inte sett den ,och jag hoppas mamma eller nån kan spela in den åt mig! Eftersom jag kommer att befinna mig i Kiruna,boendes på en skola.(sista tävlingen för säsongen,Kirunaspelen)




Amerikanskt drama från 2007. Baserat på en sann historia.
Makarna Danny och Mariane Pearl är framgångsrika reportrar som får ett uppdrag i den pakistanska staden Karachi. När Daniel får en intervju med schejk Gilani blir han kidnappad av muslimska fundamentalister. Nu börjar hans fru Marianes kamp för att försöka återfinna honom med hjälp av polis och både inhemsk och amerikansk underrättelsetjänst




Vad tycker ni om filmen,ni som har sett den alltså?
Vilken är annars er favorit film med Angelina Jolie?




Sunglasses

Nu när det är vår och solen börjar komma fram är det ju bra med solglasögon.Det är både snyggt och bra! Jag måste själv köpa ett par nya snart...
Kanske något liknande par av dom här...


                     Hillary Duff                                       Victoria Beckham



                          Rihanna                                           Lady GaGa



                 Christina Aguliera                                       Angeling Jolie




                                      Vems brillor tycker du är snyggast?!


                              


Sunny day

Morrn♥

                           Good Morning Pictures, Images and Photos

Ett litet snabbt morgon inlägg.Hann inte med nåt igår.
Orsak - Läxor
Idag har jag utvecklingssamtal,får se hur det går...Det är så knasigt,läraren som ska ha utvecklingssamtalet om & med mig + mamma känner mig inte ens,har aldrig haft henne! Få se vad hon har har att säga,mkt intressant...
Jaja,omdömena såg ju rätt bra ut så...så hemskt kan det ju inte vara!

Hoppas bara jag hinner med att vara med Moa innan dansen!

Ha en bra dag!

Phui

Tjing♥

Hade en kort sovmorgon imorse...nice.
Var tvungen att åka till Hasse på Ortopedverkstaden å'fixa lite på korsetten.Den klämde på en muskel så jag knappt kunde ta ett steg.Men nu känns det bättre,mycket bättre! Phui.

Kom hem från skolan bara för en liten stund sedan,fått lite rester i magen och ska snart ut på ett träningspass!
Joo,vi har faktiskt snö kvar här! Men våren lyser med sin närvaro!
Måste skynda nu,skriver mer sen!


    


2010's snyggaste


                   
FASHIONISTA HAR SATT IHOP NÅGRA AV HÖSTEN/VINTERN 2010'S  SNYGGASTE SKOR




"Shoes are every girl’s first love, so I’ve been scouring the AW10 runways since February for next fall’s best footwear."

By Steff Yotka

  WHAT DO YOU THINK?


Jaa,fanns väl båda hiss å' diss...För min del,kanske mer diss!
Hittar du nån favorit?


Det här
inlägget gjorde jag egentligen för nån månad sen,men publicerade det aldrig.Fast det borde ju ändå vara rätt aktuellt...




        shoe Pictures, Images and Photos
     

Resumé -Tour de Pagla

Tjo!♥


Det gick ganska bra idag,iallafall på prologen. Jag kom tvåa in i mål på prologen , fem sekunder efter hon som kom först.Men på jaktstarten var jag mycket mer än så efter hon. Jag blev stum i benen och kom nästan ingenstans när vi var på väg uppför slalombacken,men jag slutade som tvåa iallafall ! Jag vann ett presentkort för 200kr på Team Sportia.

När vi kom hem å' kollade på resultatlistan såg vi att det var FEL tid på mig. Dom skrev att jag hade en minut sämre än vad jag egentligen hade,hoppas att dom ändrar det sen...



                                              me ^^                      
                            Jag håller på att värma upp här!
   

                                               1,2,3
                            
   
   

Tour de Pagla

Morrn!♥


Nu ska jag iväg å' tävla i Boden.Det är först en prolog 1km, sen blir det jaktstart på det 2km och i slutet på den banan ska vi upp för slalombacken.Spännande...

Vinnaren får 300kr, andra plats får 200kr och tredjeplats 100kr!


Vill utomlands nu!!!

       Jag önskar

                              mig...

Min högsta önskan är att få fara utomlands med familjen, men det passar inte just nu.Jag vill börja spara ihop pengar redan nu och få bara pengar i jul och födelsedagspresent.Så att jag kan shoppa och ha kul för mina egna pengar.Vi vill helst ha en resa med All Inclusive, det är nog bäst.

Om vi kommer åka utomlands någon gång tex. till Turkiet,Gran Canaria eller Cypern så kommer det defenitift att vara ett minne för livet.

Jag har varit till Grekland två gånger tidigare,men då var jag så liten att jag inte kommer ihåg någonting.


Jag vill så gärna utomlands att det svider inuti mig!!!



Leggings från BubbleRoom

Tjingeling!♥


Igår kom mina nya leggings från Bubbleroom.Dom är jätte snygga och dom slutar strax under knäna,så dom kan jag ha till sommaren.Jag fick också med en tidning därifran.Den ska jag kika i lite senare.





                         

Lyx

Hello!♥


Igår var jag till frissan och gjorde en avfärgning.Det blev lite ljusare, mer åt det röd/blonda hållet.Men det går ju inte att bli blond direkt efter att ha varit mörkhårig.Jag plockade också ögonbrynen där,haha jag lyxade till det lite.



             Jag blev behandlad precis som en prinsessa,haha!

    

                     PS/  ni får se resultatet senare. Håll utkik!
                     

Frissan idag!

Hej!♥


Mamma har bokat tid till frissan till mig idag kl 15,20. Jag ska bli blond igen! Nu när det blir sommar, så tycker jag att det är finast med blont på mig.Jag tror att jag också ska göra lite slingor,vi får se...

                                      
                                           Mitt blonda jag
    

                  

BILDER FRÅN MIN PÅSK

HI!♥


Nu är jag tillbaka efter en underbar vecka i fjällen. Det har varit fint väder nästan hela tiden och det syns för vi har alla blivit lite brunare. Vi fick besök av min faster Marie å' hennes kille. Vi for till rödingsjön å' fiskade och sedan bastade vi på kvällen. Dom sov över en natt och åkte hem dagen efter. Några dagar senare kom fam, Edman och dom stannade bara över dagen.

                                   

                                       Naturbilder
   
   
                           fasters kille och pappa
   
                                    Emil fick en röding
   
                                        Skotertur
   
   
                                     Solnedgång
   
                                 Brorsan åker skidor
   
                   Fasters kille                  Karin (fam, Edman)
       


Det här är lite av det bilder jag har knäppt, men ni ska få se mer sen!

          




Glad Påsk!


Vill bara passa på att hälsa Glad Påsk till er alla!Jag ska ju bort nu och fira Påsk i fjällen med min familj.
Det ska bli så kul att åka skoter,jag längtar sååå...

Vi kommer självklart att äta mycket godis,det är ju trots allt Påsk.
Hoppas vi får se någon påskhare också!

Nu sticker vi till G-vare och imorgon tar vi skotern till Fjäälleen,Jiihoo!
Och kommer hem med massor av fina bilder.



          
     GLAD PÅSK!


APRIL FOOL

April April♥

          GO TO PLEASUREYOURPAGE.COM
Idag får man passa sig för alla ev,skämt som säääkert kommer att hagla över en!
Hm...måste själv tänka ut ett bra ett...
Dela gärna med er av era 1'a April skämt! 
Om ni blivit blåst eller utsatt någon annan för ett!
Skriv    Skriv    Skriv

Igår var jag på ortopeden & justerade korsetten.Efter det så åkte vi till caféet på Coop,där tog vi en snabblunch.(det var ju blodpudding på skolan & alla vet ju vad jag tycker om det...)
Jag sprang in en snabbis på Engla,köpte där en väska för månadspengen!


                                         ♥ LOVE IT♥



Sen for jag med tjejerna,Jens & Simon på Tunagården.
Vi gjorde inte så mycket,bara umgicks & hade kul!

 
Tunagården
  

Skolan väntar,måste skynda....TjooHoo,snart lov!!!



RSS 2.0