Film kväll.

 
Go' kväll ♥
Just nu sitter jag och nöter New Girl, men eftersom jag snart har sett klart första säsongen funderar jag på att se någon bra film. Kanske Water for elephants? Eller kanske någon utav Shrek filmerna? Jaja, vi får se. Men en mysig film kväll ska jag i alla fall ha! Och självklart finns godis och coca cola till hands.
 
 

Hahaha, love it!


 
Är det bara jag som älskar serien New Girl? Jess är ju så himla crazy och bara för go alltså! Önskar att jag var lite mer som hon. Fast jag är nog en bra bit på väg dit, hehe. I'm a little crazy to. But in a good way...I think...

Test shot.

Önskar att det kunde bli lika bra väder igen som det var när vi fotade dom här bilderna. För jag är så himla less på detta gråa trista väder utanför mitt fönster. Man törs ju knappt gå ut. Det är kallt, blåsigt och regnigt!
.
Snälla vädergudar låt oss få njuta av sommarens sol och värme på stranden istället för att behöva slösa pengar på nya regnkläder. Snälla, snälla, snälla ♥

weheartit.com

Kikia gärna in på min we♥it.
Pixel
 
 Är inte säker på hur man sätter in den som bogresponse saken till vänster.
Kommer säkert att förstöra hela bloggen om jag testar.
Därför gör jag endast ett inlägg för tillfället.
Gå bara in på weheartit, find friends och sök på cherryize.
Bye !

- Nämn med ett ord någonting som du vill att ditt liv ska bestå av...

Tumblr_m09ei3tkbf1r564k0o1_1280_large

12-06-29

 
Okej, jag erkänner att jag har varit lite slö med bloggandet på senaste tiden. Och det kommer ju inte bli bättre när jag far iväg på läger i Abisko på måndag. Därför ska jag försöka blogga lite mer nu dagarna innan.
Haha, vi får se hur det går.
.
Igår sov jag i alla fall över hos Moa. Vi gjorde middag och tittade på film, åt kladdkaka och spelade Xbox. Idag for vi en sväng in till stan, men jag köpte typ inget eftersom jag vill spara så mycket som möjligt till när vi ska till stockholm. För där kommer jag troligen hitta mycket fint.

Sportdryck,mm.

 
Hello! ♥
Nu har jag börjat förbereda inför lägret i Abisko.
Jag har bland annat köpt sportdryck och olika bars som jag ska testa.
Har även inhandlat nya träningsshorts, men dom får ni en bild på en annan gång.

Hello sunshine.


Tävlingen i Morjärv.

Hej ♥
Tävlingen igår gick väl inte så jätte bra tycker jag. Det kändes segt, tungt och jag fick inte alls trycket i steget. Det kändes som om jag joggade runt, men mina ben orkade inte med ett snabbare tempo. Jaja, jag gjorde så gott jag kunde och det är det viktigaste. Fast det hade ju varit skönt om det hade gått lite bättre. För jag vet att jag kan mer än så och att jag vill mer än så! 
 
 
 

Ut på cykeln.

Hej hej ♥
Skriver om tävlingen senare, för nu ska jag ta på mig skorna och cykla iväg och möta Moa. Får se vad vi hittar på, kanske en liten cykelupptäcksfärd. Vem vet vi kanske ser någon snygg kille på vägen också.
Haha skojja, eller?
 
 

Mot Morjärv.

 
God morgon! ♥
Idag är det ännu en strålande dag,och ska snart sätta mig i bilen och åka till Morjärv där jag ska springa ett terräng lopp på fyra kilometer. Det ska bli spännande att se vad kroppen går för. Tror inte att jag är i jätte bra form, men i alla fall. Wish me luck!

Blowing in the wind.

Go' kväll ♥
Hoppas ni alla haft en bra dag! Det har i alla fall jag haft. Först ett roligt träningpass med Vilma i Piteå, sedan fick jag agera modell luleå runt. Det finns så många fina ställen som man aldrig sett förut. Därför är det roligt att fotografera och hitta nya ställen som man anser vackra.
Har knäppt en hel del foton, så jag kommer väl sätta ut några då och då.

Strax: Rullskidor i Piteå med Vilma.

 
Hej tjolahopp ♥
Ska strax börja göra mig iordning för ett träningspass med min blivande rumkompis Vilma från Kiruna!
Vi ska åka till Piteå för att testa deras rullskidbana för första gången.
Lite rädd att den kommer ha skrämmande branta nedförsbackar.
Man vill ju inte direkt ramla och skrapa bort hela sig.
På vintern landar man i alla fall mjukt... eller mjukare.
Jaja, jag har ju klarat mig hittils så.
Wish me luck!

Klassikern: Bloggare tar kort på mat.

 

Midsommar!

Dagen har spenderats hos mormor och morfar i Lulnäset med en god lunch och efterrätt. Det har varit jätte bra väder hela dagen och kanske fick man lite färg också! Nu ska vi sätta oss ner och äta lite gott efter grillspetten.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig midsommar! ♥
 
 
 

Kväll

Go' kväll ♥
Är ny duschad och har på mig min nya mint gröna mysdress från cubus som jag bara ÄLSKAR! Sitter i alla fall och äter en god middag med mamma och pappa. Får väl se om det är något bra på tv, brukar ju inte vara det på torsdagar.
 

12-6-21

Hallojsan ♥
Idag har jag inte gjort ett skit. Jag har bara slappat inne på mitt rum och sett på tv. Faktum är att jag fortfarande har lite ont från igår när jag var hos tandregleringen. Jag fick räls på de övre tänderna, plus en annan hårdare båge på de nedre, så det förklarar smärtan. 
Jaja, nu ska jag inte klaga mer, utan snart ska jag fara ut på ett rullskidpass i det fina vädret som förhoppningsvis stannar ett tag. Ses senare!

-.-

Asså, hur i h-vete kommer det sig att vi inte har ett enda lakan för enkelsäng hemma!?
Jag hade nämligen tänkt att byta sängkläder för en gång skull och när jag redan har tagit bort dom hittar jag inte ens så att jag kan byta!! Blir så irriterad att jag spricker.  Jag har letat och letat, men hittar inte ett jädrans lakan!
Ja, vad ska jag göra nu då? Får väl sova i min lilla lilla soffa i mitt rum med en filt....
Nämen, ärligt talat!! VAD ska jag göra!!?

Gott gott!

Go' kväll ♥
Idag har jag och Moa gått en sväng förbi kvantum fö att köpa jordgubbar, vattenmelon och naturligtvis mjölkchoklad till det som vi sedan smälte. Vi satt nämligen och smaskade i oss detta medan vi såg på första säsongen av One Tree Hill och planerade lite inför framtiden,haha.
·
Nu ska jag vara mer onyttig och äta hastbullar eller som vi kallar det hastisar innan jag tar en dusch.
Ha det bra!

Smack! Då kan man äntligen sova.

Hej hej ♥
Är det någon mer än jag som hatar när en mygga eller en fluga surrar i örat när man försöker sova? Jag hatar det verkligen!! Låg vaken i en halvtimme med en ihoprullad tidning igår och försökte desperat döda myggan! Tillslut fick jag den, hehe.
Jaja, nu ska jag ta och äta lunch. Sedan ska jag ta en prommis med hunden.
See ya' !

Fin dag.

Hallojsan ♥
Idag tog jag en extra lång sovmorgon innan jag smått började städa lite och såg på film. Har också passat på att få lite D-vitaminer genom att vara ute i SOLEN! Det var ju faktiskt varmt idag, och om jag inte hade tappat bort mina träningsshorts hade jag nog tagit dom istället för långbyxorna när jag for ut på ett långpass på rullskidor. För det blev efter ett tag riktigt svettigt. Nu är det däremot lite svalar ute, men en väldigt fin sommarkväll.

DON'T CRY. IT'S BACK.

Äntligen börjar min favorit serie igen, True Blood!
Dessutom visades första avsnittet på min födelsedag!
Måste kolla på den senare idag ♥

Nyinköpt halsband.


Presenter från min 16 årsdag!

En tavla med bilder på mig & Moa!
En vacker vit kopp.
En vit fin klänning med svarta prickar.
En massagekaka för muskler.
Älskade LION KING glas.
En konstnärlig spegel.
Svin coola trosor med texten: I <3 INTER
Bestick + lite köksredskap till lägenheten!
Glammig tröja!
Gulligt kort till mig!
Vad kan det finnas i då?
Ett fint kort, men vad står det? 10? Det var ju 6 år sedan :)
Vad gömmer sig i kortet?
Fina kort, fina presenter av fina människor.
TACK för ALLT!! ♥

Värmen är här nu!

Hejsan hoppsan ♥
Mitt klag-inlägg angående vädret hjälpte tydligen. Idag är det strålande sol och kring tjugo grader! Jag passade på att ta på mig den underbara klänningen som jag fick av Moa i födelsedagspresent, och mina ballerina skor som snarast måste ersättas. Milito har nämligen bitit sönder dom. Därför har jag cyklat in till stan i hopp om att hitta ett par nya, men jag sökte förgäves. Det fanns nästan bara stora storlekar kvar, och dom få 36or som fanns kvar var också förstora!? Så i alla fall på ballerina skor måste jag ha 35! Det blev inga nya, men en klänning från H&M och ett halsband från Gina Tricot köpte jag.

Det blir ingen sommar...

Nu när man äntligen inte behöver ha korsetten nå' mer och kan bära jeansshorts och linne måste man göra det inomhus! För utomhus går det absolut inte att bära något som kallas shorts, trekvartsbyxor,kjol eller klänning utan att ha tights under. Sommaren känns långt borta, långt långt borta från norra Sverige. Det är knappt man ser en sol nå' mer och om man råkar få se den är den borta nästa dag. Regn, regn och åter regn faller från himlen.
Är trött på det...

En del av mina presenter!

Det här är några av mina fina presenter som jag har fått.
Sätter in resten sen och större bilder på allt.
Plus beskrivningar på det.

Tjejjoggen.

Dagen började som vanligt med frukost, sen bar det av mot Sjulsmark för tävling.
Min prestation är ändå hyfsat bra trots min super usla form. Slog inte min tid från förra året, fast det förvånade mig inte. Har varit seg hela veckan så.
Låg trea ett bra tag, men blev till slut femma. I mål kände jag mig yr och lite illamående, så jag tog lite extra vila innan prisutdelningen. Jag fick turen att bli lottad en handuk med texten Tjejjoggen och ett brandalarm.
Lite bitter efter tävlingen, men jag är ändå säker på att jag kan springa snabbare om jag hittar formen. Sen var det ju inte det optimala vädret heller. Det var kallt,blött och regnigt. Nu är jag sugen att springa mer tävlingar och ta revansch från idag.

Grattis till mig själv!

Ja, nu är man sextonåring! Känns riktigt bra och självklart börjar man då sin födelsedag med en löpartävling. Jag ska nämnligen springa tjejjoggen i Sjulsmark. Har inte jätte höga förväntningar eftersom jag har varit så seg i kroppen på senaste tiden, men hoppas ändå på att jag slår min tid från förra året.
Ha det gött! ♥

Snart 16...

 

Imorgon fyller jag 16!! ♥


Bilder av Josefine från sista dagen med klassen.

Tittade in på Josefine's blogg och hon hade massa fina bilder. Lånade några av dom, men gå in på hennes blogg om ni vill se mer. Josefine's blogg.
Klassen är samlad utanför kyrkan
Emma, Gülchan, Moa, Jag och Josefine
Josefine, Elin, Miriam och Ellen
Jens och Eric glada som vanligt...eller tokiga
Josefine och Martin
Kika in: Josefine's blogg

Grundskolan är över!

Hallå ♥
Gårdagen var trevlig och kul, fast med många känslor.Vi var först i kyrkan där vi sjöng och fick lyssna på sång. Vi fick våra betyg och sen bar det av till det hemliga stället. Vi kom fram till Rosfors Herrgård och det var super fint där. Men eftersom det var så himla dåligt väder var vi mest inomhus. De serverade förätt, huvudrätt och efterätt, plus lite annat smått och gott under kvällen. Allt smakade bra och jag måste absolut tillägga att vårt bord hade lätt roligast!
Känns som om tiden har gått så himla fort. Var det inte nyss jag började femman på Tuna?
Nej, jag har gått ut NIAN, GRUNDSKOLAN! Jag är så sjukt glad, men samtidigt ledsen över att jag kanske inte kommer träffa en del i klassen nå' mer.
Det väcktes många känslor under kvällen igår, både bra och dåliga. Men jag hoppas ändå att alla kommer ihåg vår 9a som den glada, spralliga, tokiga klassen med många personligheter som vi var.
Nu är det i alla fall sommarlov, vilket det inte kanske känns som än. Vi får hålla tummarna för ett soligare och varmare väder!
Kommer mer bilder sen.

Skolavslutningsdagen

Hej hej ♥
Idag har vi kollat på en del bilder som har tagits på klassen och sett på film. Så det var sista gången man satt in klassrummet med 9a. Känns lite hemskt faktiskt, men ändå spännande på något vis. Nu börjar livet på gymnasiet, och för mig på en annan ort! Jaja, först ska vi ju ha lite sommarlov!!
Har börjat fixa mig lite. Vi ska ju till Kyrkan halv fem och sedan iväg till ett "hemligt" ställe och fira. Spännande!
Synd att det är dåligt väder bara :(

Mini Cupcakes.

Igår bakade mamma små mini cupcakes och jag hjälpte till att dekorera lite. Dom blev super goda!! ♥

Tårta.

Hallojsan ♥
Så här blev resultatet av min och Moa's tårta. Den var väldigt mättande och god förstås!
Nu är jag hemma och ska städa lite i mitt rum innan jag far ut på ett pass på ormberget. Sen blir det kanske mer bakning här.

Ett hipp hipp hurra för Sverige!

Idag är det Sveriges nationaldag som det flesta vet. Så vi är lediga från skolan och hinner ta ett djupt andetag innan skolavsluningen imorgon. Mina planer idag är väl att dra till Moa och fira Sverige! Förhoppningsvis kommer bilder upp senare!

Tips till mig?

Har någon sett en bra film som ni kan rekomendera att se?
Ingen skräckis, thriller eller rysare.
Kan vara typ kärlek, drama, äventyr, fantasi, action mm.

WTF?


12-6-4

Hello ♥
Idag har vi ju varit och paddlat med klassen och det var riktigt kul faktiskt. Fick övertala Moa eftersom att hon tvekade lite först, men när vi väl var ute på vattnet tyckte hon också att det var kul! Vi åt sedan lunch, spelade brännboll och drog efter det hem.
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Måste ju ladda batterierna inför brännbollsmatchen imorrn mot lärarna. Sen blir det kanske vattenkrig (stå ute i regnet) och avslutningslunch.
·

Paddling på schemat

Tjingeling!

Ska snart iväg å' paddla med klassen. Blir spännande å' se hur det går,om man kommer sig levande och torr därifrån...



Sista skolveckan.


Rain rain go away, come again another day

Whoever said hapiness comes with sunshine,has never danced in the rain

 

Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain



Jojo, försök dansa på en hög med maskar så får vi se vad som händer...Detsamma gäller att springa för den delen. Usch,jag hatar verkligen maskar! Äckligt, vidrigt, fyyy! Undra just hur det kommer att gå till hösten på skidgymnasiet om vi ska ge oss ut i regnet å' springa...
Jag får väl hoppas att det regnar ordentligt, för då ser ingen att jag gråter!

Ska iallfall ut på ett löppass nu, vi får väl se om vi hörs sen...Om jag nu inte halkar på nån slemmig äcklig mask å' slår ihjäl mig!




Nej, efter regn kommer solsken!
Så kom igen nu SOLEN, whereever you are!


Grattis Mormor!







Shoppingen igår.

Lägger in lite bilder på det jag köpte igår när jag och mamma var på stan.
Det blev:
• Ett halsband
• Skolavslutningsskor
• Ett par jeansshorts
+ En trippelvågtång

Lördag

Tjenare ♥
Igår kväll blev det tyvärr inget inlägg på grund av att datorn krånglade lite. Men nu funkar det!
Jag var på stan igår med mamma. Jag köpte ett par jeans shorts, ett halsband, avsluningsskor och en trippelvågtång. Tur att man äntligen har lite pengar i börsen! Fast det tar väl slut snart igen. Nä, jag ska faktiskt försöka spara lite nu.


Så himla less!!

Jag är så less, så less, så less på detta väder. Det bara regnar varenda dag och är högst tio grader ute. Skolavslutningsveckan och skolavslutningen låter inte nå' roligt nå' längre. Vill för tusan inte ha på mig en klänning om jag ska stå och frysa, samt bli genomblöt och sjuk. Då tar jag på mig långkalsonger, byxor, tröja och en jacka istället.
Det känns som vinter i JUNI!! Är så arg att jag vill ta min finaste klänning och riva sönder den. Vädret är ALLT på en skolavslutning, för det är den dagen man får SOMMAR lov ju!
·

RSS 2.0