Balen 2013

 
 
 
 
 
 

Torsdag.

Tjenamoss ♥ Idag är det torsdag och vilket har betytt städning av skolan och lite kvalitetstid med klassen. Vi har nämligen åkt in till Gällivare och käkat lunch på Thai och lirat lite brännboll. Sedan har jag varit till tandläkaren och tränat :) Imorrn är det skolavslutning och sommarlov!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Awkward.

Jaha, då var jag fast igen. Hade helt glömt bort att Awkwards tredje säsong hade kommit, men när jag väl kom på det satte jag mig framför datorn och nu har jag sett klart allt! Har en ny crush på Nolan Gerard Funk som spelade Collin i den senaste säsongen. Måste vara den snyggaste levande varelse på denna jord!!? Det hade inte varit fel att öppnat en present med han i. Synd bara att jag redan fyllt år...
 
 
 
 

Hipp hipp hurra för mig idag!

Godmorgon ♥
Idag firar jag sjutton sommrar och det känns riktigt skönt. Tänk, om exakt ett år är jag arton. Wow, det helt sjukt egentligen vad tiden flyger iväg. Ikväll ska vi i alla fall fira med vännerna, så det blir kul. Nu måste jag packa väskan och dra till skolan. See ya'
 

Koppar med ansikten.

 
Hur underbara är inte de här kopparna!? Vill ha! ♥
 
 
 

Drömmer.

Min söndag har bestått av en hyfsad tidig uppstigning, ett träningspass och en promenad till Lisa och Clara. Nu är jag mätt och belåten efter en god middag och sitter i denna stund å' myser i soffan samtidigt som jag drömmer om sommarlov. 
 

My drug right now.

 
Morgonen började med frukost framför TVn å' självaste SATC innan jag gick ut på balkongen för att steka lite. Nu har jag precis ätit klart och ska vila lite före jag sticker ut på ett distanspass på rullskidor. Tyvärr ser det ut som om det kommer bli åska och regn. Hoppas inte!!

RSS 2.0