I bloody love tea!


Luleå.

Hallojsan ♥
 
Idag blir det att ta tåget hem till Luleå. Det ska bli skönt att träffa familjen och bli bortskämd med god mat.
Pappa fyllde ju även år igår, så då kanske man får en liten tårtbit när man anländer (om det inte är slut förstås). Förövrigt så har jag ont i halsen och lite hosta, men förhoppningsvis går det över fort. I helgen ska jag satsa på plugg eftersom att det inte är så länge kvar tills vi åker mot sol och värme i Turkiet. Har även en del ärenden jag måste göra, och ska bland annat hjälpa till vid Porsö rundan.
 
 
(bild från lindaanderssons.wordpress.com)
 

Grattis!

Happy_birthday_daddy_card_300_large
♥  Grattis pappsen på födelsedagen!  ♥
Hoppas du får en bra dag med gratulationer och gott fika.
Spara lite till mig också, hehe :P
Ses i morgon kväll.
KramiZ
 
- Vendela
 
 

Mer fina bilder från fjällturen.


Lyckad tur i fjällvärlden.

Tisdag morgon tog vi vårat pick pack å' drog iväg till högre fjälltoppar. Det var helt gudomligt väder, så nu har man en lite mindre vacker bränna på grund av pannbandet. Föret var en aning tufft ibland, men det gick bra ändå. Och på vägen till stugan stannade vi för en snabb lunch och tog på oss torra underställ. Sista biten åkte vi över en sjö som jag aldrig trodde skulle ta slut, men tillslut såg jag stugorna och tog fram mina extra krafter. Vi gick å' la oss vid halv tio tiden och sov till sju. Då var det bara upp, äta, städa och dra iväg igen. Biten hem var inte alls lika lång, men den var absolut trixigare. Sista kilometern var det jätte brant nerförs och då fick man ta av sig skidorna. Det var en lyckad utflykt.
 
 

Frukost!

 
Moshi moshi ♥
Dålig uppdatering som vanligt, men nu ska jag försöka skärpa mig!
Idag hade vi sovmorgon, så väckar klockan ringde kvart över åtta.
Grymt skönt att få sova ut, eftersom jag var uppe ganska sent igår och pluggade.
Började i alla fall morgonen med vaniljyoghurt med müsli, banan, kanel och torkade hallon.
Slängde även i mig en macka och en kiwi.
Ska strax ta på mig kläder och kolla igenom engelska redovisningen som jag ska utföra idag.
Efter skolan ska jag redigera bilderna från fjällturen med skidisarna.
Vi hörs!

11 frågor, 11 svar.

1. Vad heter du? - Ann Vendela Caroline Henriksson. 
2. Vad gör du om tio år? - Frågan är inte vad jag gör utan om jag är lycklig. 
3. Vad vill du i dagsläget jobba som? - Jag vill helst komma in i landslaget i längdskidåkning och bli bäst i världen, men om det inte skulle gå vägen så vill jag bli sångare (vilket inte kommer att hände eftersom jag inte vågar sjunga  seriöst för en publik) Annars vet jag inte vad jag vill bli, kanske idrottslärare eller PT. 
4. Vad skrämmer dig? - Framtiden skrämmer mig. Vet inte alls hur den kommer se ut, vars jag kommer hamna, vad jag gör eller om jag kommer vara lycklig. Ibland skrämmer jag även mig själv... 
5. Hur ska man överraska dig? - Hm, det beror på vad överraskningen går ut på och vem det är som ska överraska. Men de små överraskningarna är väl de bästa kan jag tycka. En komplimang, en kram eller varför inte en riktigt smarrig middag, hemtillagad eller på resturang.
6. Hur vill du spendera din tid en helg? - Först vill jag fara ut på ett bra träningspass, och efter det känna att jag är nöjd med prestationen. Sedan vill jag helst bara slappa med familjen eller vännerna. Se en film, bunkra upp med kuddar, filtar och ta lite gått att äta. 
7. Svaghet? - hm, kakor, haha. 
8. Styrka? - När jag vill ha något gör jag allt för att få det. 
9. Secret crush? - Niall Horan och Logan Lerman ♥ 
10. Favorit låt? - Just nu?  Cry m. Rihanna och 1D's låtar 
11. Favorit mat? - Svin svårt! Lättare att säga vad jag avskyr. Men jag älskar dragon kyckling eller bara grillad kyckling. 
 
Ne, nu orkar jag inge mer. Sov gott allihopa!
 
 

Ny skjorta!

 
Tjenare ♥
Tänkte bara nämna att imorgon ska jag tävla i DM i Kiruna, då är det klassisk sprint som gäller, spännande. På lördag är det distans på 5 kilometer, så vi får se hur det går. Tror inte att jag är i en så jätte bra form, men jag ska försöka krama ur alla krafter nu när det är de sista tävlingarna för säsongen. 
Nu ska jag iväg till skolan, see ya'!

Elisabeth.

Dålig uppdatering de senaste veckorna, jag vet. Har tänkt flera gånger tänkt att göra ett inlägg, men har varit upptagen med bland annat läxor. Håller just nu på att förbereda mig inför en engelska redovisning om Elisabeth Taylor och som några av er vet så måste jag komma ihåg ganska många namn eftersom hon har gift sig åtta gånger!! Nåja, tillbaka till pluggandet.
 
 

RSS 2.0