slask lopp, slask väder.

 
Tävlingen idag gick inte alls bra, och det hade jag lite på känn också. För när jag vaknade imorse kände jag att jag hade kvar mjölksyra i armarna och i benen sen igår, plus en rejäl värk i rumpan och benhinnorna. Hade inte alls någon lust att åka idag, och ångrade kanske lite att jag gjorde det, men är man anmäld och frisk så ÅKER MAN!
Efter gårdagen var jag nöjd och det kändes riktigt bra i kroppen, därför hade det varit skönt att avsluta helgen med det loppet och fått en gnutta mer självförtroende innan Östersund, men aja.
 
Som vanligt på distrikttävlingarna stryker sig de mesta och kommer inte till start. Självklart var det åkarna framför mig som saknades och därför hade man inte en enda "rygg" att försöka ta ikapp. Hoppas att dom hade en jävligt bra anledning till att dom inte kom annars blir jag bara förbannad.
 
Första backen idag gick kanon och jag hade bra tryck i åkningen, sedan vet jag inte vad som hände. Kom i fel spår och var tvungen att börja om från början i backen efter bron. Kroppen gjorde ont och skrek efter mer syre. Sedan kom jag helt ur takten och var borta tills jag vaknade till på raksträckan mot mål. Var inte mer anfådd än när jag kliver upp ur soffan för att hämta ett glas vatten. Ibland har man inte farten i kroppen helt enkelt, men nästa helg gäller det! Kan inte säga mer om dagens lopp eftersom det bara var en barnsträcka på 2km och att det gick skit för mig. Lämnade Pagla minuten efter jag kom i mål och satt tyst i bilen ända till Luleå. För att lugna ner mig tog jag yogamattan in till mitt rum och körde lite styrka innan jag gick in i duschen. Nu vill jag inte prata mer om Sävast Jultempo, ses när jag fått smälta detta!
 
 
 
 
 
 

Tävlingshelg

 
 

Dagen började med en uppiggande frukost för att ladda till 5km klassikt i Drängsmark, Västerbotten. Tävlingen såg först ut att bli inställd på grund av kyla, men starten blev bara uppskjuten. Termometen i bilen visade -19 grader, men enligt de tävlingsansvariga var det tydligen bara -15 grader. Trots kylan gick tävlingen ändå ganska bra. Lyckades hålla tekniken och en hyffsat god fart. Sträckte mig dock lite när jag var nära att ramla i en brant nedförsbacke, men istället lyckades jag ta mig upp i farten från när jag satt ner. Tappade kanske lite fart och lite tid, men jag är i helhet nöjd med prestationen. Priserna var dessutom toppen! Vann ett presentkort på Team Sportia värde 500 kronor! 
Nu laddar jag upp inför tävlingen i morgon som även den går i klassisk stil, men i 2km. Det ska tydligen bli ganska varmt och lite små knepigt skidföre, men det blir nog bra.
Så länge man inte ger upp, har man inte förlorat!
 

 

Saffransbullar


Julen

Julen firades som alltid hos mormor och morfar med resten av familjen. Vi åt god mat, pratade om allt möjligt och hade julklappsutdelning. Själv är jag jätte nöjd med mina julklappar och imorgon blir det lite shopping med mammsen för att lätta lite på plånboken.
 
Snart är också julen över och vi går mot ett nytt år, 2013. Det är helt sjukt hur fort tiden flyger förbi. Det gällar att ta vara på den.
 

Emotional.

 
Hahhaha! Valde jag kanske fel linje? Kanske skulle jag gått drama? Hahah!

Kallt...

Hej hej säger jag från ett 29 gradigt kallt Luleå!
Typiskt att precis den här helgen skulle bli så kall. Hade egentligen tänkt köra ganska hård träning, men nu får det bli alternativ träning istället. Jag som var så sugen att åka ut på ett långt skidpass, men jaja nu är det som det är. Hoppas det blir varmare i veckan i alla fall.
 
 
 
 
 
 
 

Närmar sig Jullov!

Dagen har rullat på och efter skolan bakade jag och Vilma lite chokladmuffins. Vi har gett en del till grannen och donerat några till "julklappsutdelningen". Dom blev inte så bra som dom brukar bli, men aja.
Igår hade även jag och min rumskamrat en riktigt kul kväll!! Kameran var med hela tiden, så senare kommer en hel del bilder. Snart är det jullov och det ska bli sååå NICE! Samtidigt kommer jag såklart bitchen, haha !
 

Vinterpremiär

Idag åkte jag Vinterpremiären i Kiruna, klassiskt 5km. Det var min första klassiska tävling för säsongen och den gick väl inte så jätte bra. Fast med tanke på att jag bara åkt klassiskt snart två veckor och att jag har en grym träningsvärk i hela kroppen så är jag nöjd. Första varvet kändes grymt bra och tekniken satt, men träningsvärken och stumheten tog över på andra varvet då jag knappt orkade ta mig fram. Det går bara bättre och bättre ju fler tävlingar jag kör och jag hoppas och tror att det kommer gå bättre efter jul. I morgon är det jaktstart på tiderna från idag i fristil 5km. Då gäller det att jaga!! Har inte så höga förväntningar eftersom det är skate och mina muskler fortfarande inte är så jätte pigga, men vi får se.
 
Väntar förövrigt på att resultaten från röntgen ska komma, så jag får se hur allvarlig denna "förtjockning" är och om det kanske blir aktuellt med operation, vilket jag inte hoppas på. 
 
Nedan ser ni en bild från första FIS tävlingen i Gällivare, där Sanna, Lovisa och Lisa åker på.
 

Allt skolarbete gör mig ledsen, deprimerad & arg. Livet= Press, stress & illamående.

:(

Filmer påverkar en.

Tog en lång och skön sovmorgon idag innan jag satte mig framför tvn för att se loppen i Kuusamo. Jag har också hunnit med ett A3 pass på gymmet och nu tittar jag på The Holiday på trean. Den är så bra!
 
Jag har upptäckt att anledningen till att jag älskar att se på film, speciellt kärleksfilmer är att man lever genom filmerna och allt är bara så himla perfekt. Ibland kan jag komma på mig själv att jag sitter å' ler. Men när filmen slutar eller när reklamen kommer, dyker alla problem upp igen och man återvänder till verkligheten. Varför kan inte livet vara som i sagorna eller kärleksfilmerna med lyckliga slut? 
Det känns som om allt går åt fel håll med tiden eller är det bara jag som har sett för mycket film kanske? 
Jag älskar att se film! Hur mycket det än påverkar mig, så i stunden är allt underbart. Det är därför jag bara ser filmer som får mig att må bra. Ingen skräck här inte med dåliga slut!!
 
Tumblr_mek6yetqlb1rhmxy6o1_500_large
 
 
 
 
 

RSS 2.0