Nu äntligen händer det saker!

Såå, det blir inga inlägg på ett tag.


Men...

Jag kan ju bara berätta lite kort om vad som händer närmsta tiden i mitt liv.
Jag har ju lov just nu så dagarna är ganska lugna. Har lite läxor som jag går igenom, varvat med träning och så film ofc.
På fredag morgon tar jag tåget upp till Gällivare, det blir nämnligen tävling till helgen-Lilla VM.
På söndag hade jag tänkt köra stafett, men med vem?
Det blir spännande...Blir nog en mix av nåt slag. Annars så får jag väl köra alla sträckor själv, hehehe!
Okey,that's it!
Längtar nu efter min nya design, hoppas ni också tycker det blir spännande...


  
    Kram


härligt!

Så himla gött med sportlov asså!Tog sovmorgon till nio,åt en god frukost och sedan for jag ut på ett lugnt skönt distans pass i det vackra vädret. Hade bra fäste under skidorna och det flesta spåren var nypistade och fina.Avslutar kvällen med några bilder från passet.

piggare

Hej hej ♥
Tävlingen igår gick mycket bättre än i lördags.Jag hade mer energi och orkade mer.Har fortfarande kvar känslan att jag under och efter tävlingen får ont i struprören,men det är bara ett tecken på att jag är ovan att anstränga mig och att åka fort.Är i alla fall hyffsat nöjd med helgens lopp och det börjar kännas att jag är på väg tillbaka!Det krävs bara att jag får mer fart i kroppen.

seg,segare,segast

Dagens tävling kändes inte alls bra.Och även fast det var väntat så är jag besviken.Kroppen kändes slö,trött och otroligt seg.Hade ingen energi eller tryck i åkningen som jag brukar ha.Det är helt tvärtemot från hur formen var innan jag blev sjuk.För innan kände jag mig starkare än någonsin.Det är den känslan jag vill ha tillbaka.Men jag antar att det blir bättre ju mer tävlingar och intervallen jag kör.Har nästan bara kört långpass jätte jätte sakta,så det är inte så konstigt att det känns ovant att åka fort.
Nu när jag tänker på det så gick det ändå ganska bra idag fast jag har haft mycoplasma.
Är så himla arg att jag blev så sjuk,tur att jag i alla fall fick utskrivet penicillin i tid så att det inte hann bli ännu värre än vad det var.
Får göra mitt bästa imorgon helt enkelt...

vi får se...

Imorgon är det tävling i Boden.Vet inte riktigt hur det kommer att gå eller kännas.Har varit så himla seg,trött och sliten efter jag varit sjuk.Men jag måste i alla fall börja få "tävlingar" och fart i kroppen inför Folksam, annars kommer det ju aldrig gå. Antar att det kommer kännas bättre och bättre efter "små" tävlingerna.


blogrespons

Det är jätte kul att få svara på era frågor på Blogrespons om allt från himmel och jord. Så fortsätt att fråga på.Det kan vara frågor om tillexempel min skolios/korsett,träning,tävling,när jag var liten,framtid,gymnasium,fritiidssysslor och annat kul som ni vill veta!

sportlov

Nu är det äntligen sportlov.En hel vecka utan skola.Så himla skönt! Eller hur!?
Nu sitter jag i vardagsrummet med familjen och ser på The Voice.
Imorgon blir det tidig uppstigning för tävling!

trött & seg

.  .  .  .  .

9'ornas konsertlänge sedan sist

Idag har jag varit ute på mitt första intervall pass på typ aslänge. Kändes lite sådär i kroppen. Tungt,men ändå rätt bra eftersom det var så länge sen. Skönt att jag snart är tillbaka till det vanliga schemat istället för "efter sjuk-schemat". I helgen blir det tävling.Det känns länge sedan sist,men vi får se hur det går. Snart är det ju också dags för den STORA tävlingen,nämligen Folksam Cup i Junsele! Längtar ♥

USA

Igår var jag och Moa på stan.Köpte bland annat en maskara och en topp till sommaren.Jag märkte också att det verkar vara riktigt inne med "America tryck" och det är ju snyggt!

Honungs vatten

Hejsan ♥
Tittar just nu på 30 grader i februari medan jag äter macka och dricker "Honungs Vatten". Snart ska jag ta fram kläder till imorgon och sedan förbereda mig för att gå å' lägga mig. Hoppas ni haft en bra start på veckan!
God natt :)

Sämre än allting på denna jord.

FY FAN VILKET SKÄMT ATT HAN RÖSTADES DIREKT TILL GLOBEN,NÄR HAN EGENTLIGEN SKULLE DIREKT TILL SOPTUNNAN!DET MÅSTE BARA VARA DOM SOM RATAR MELODIFESTIVALEN SOM RÖSTAR PÅ ETT SÅ KASST BIDRAG.DEPPIGT INLÄGG,MEN JAG MÅSTE BARA FÅ UT MIN ILSKA OCH FRUSTRATION.

HÄR ÄR TEXTEN SOM HAN PRATADE :

 

Kärleken, detta under, detta mirakel… och är mäktigare än allting annat på denna jord.
Kärleken… Ett enda vapen, mäktigare än allting annat.

KÄRLEKEN, VILKEN KRAFT.
Världens första, och största atombomb… är kärleken… detta under… detta mirakel
NU SKJUTER VI IVÄG PILARNA

Ett mirakel som kallas kärleken, ett mirakel…
DETTA MÄKTIGA ORD
Ett mirakel som kallas kärleken, ett mirakel...

Kärleken är världens största mirakel…

Kärleken, kärleken… detta under... detta under
Att leva är att simma från stranden jag… till stranden du… i havet vi.

Om kvinnan säger nej…till mannens säd i 60 år… så dör mänskligheten ut.

Detta under… JA, SÅ ÄR DET!

Ett mirakel som kallas kärleken, ett mirakel…
DETTA MÄKTIGA ORD
Ett mirakel som kallas kärleken, ett mirakel…

Kärleken stavar aldrig fel… ett mirakel
Kärleken lutar… en aning som gammeldags skrivstil… ett mirakel
VILKEN KRAFT… KVINNAN ÄR DET FÖRSTA KÖNET… GLÖM NU INTE DET

Ett mirakel som kallas kärleken, ett mirakel… ett mirakel… ett mirakel… Här är ett mirakel

Kärleken stavar aldrig fel… ett mirakel
Kärleken kärleken kärleken OJ OJ
Ett mirakel som kallas kärleken

Nu kommer kärleken, nu kommer armén, nu kommer soldaterna
HERREGUD…. Mirake


Morilov fail


heja,heja!

Hej hej ♥
Just nu har jag och tittat klart på skidåkningen från Polen,där Johan Olsson vann! Medan kikar jag också på liveresultaten från USM i Lycksele och håller tummarna för norrbottens tjejerna! Jag blir verkligen så sugen att få tävla. Jag vill kunna få fram formen igen som jag hade innan jag blev sjuk,så jag kan börja köra på på riktigt om ni förstår. För just nu känner jag mig som världens segaste och har inget tryck i åkningen. Vill verkligen känna att jag är i bra form när jag åker till Folksam i alla fall.

Lourdes

Okej,den här nyheten kanske är väldigt gammal.
Men visste ni att Madonnas dotter Lourdes har skolios och bär korsett?

ny kategori

Har lagt till en ny kategori på grund av mitt filmberoende
och den heter helt enkelt och simpelt: Film!

jag är en filmnörd

Jag tänker bara ge ett tips om tre underbara filmer som ni bara måste se om ni inte redan sett dom förstås. Nämligen de tre Step Up filmerna! Alla handlar om dans och det finns alltid en eller flera good loocking guys. Bland annat Channing Tatum från ettan och Robert Hoffman tvåan som båda varit med i She's the man (den filmen är också väldigt bra!).
Jag vet att det här är det andra inlägget idag om film,men som några av er vet så är jag en riktig filmnörd.

Oliver

Har ni någon gång sett oliver och gänget? Det är en fantastisk tecknad film som jag sett många gånger när jag var mindre. Har precis tittat på den och upptäckte att den fortfarande är lika bra! I början blev jag till och med tårögd för att ingen ville köpa katten Oliver, som efter att de andra katterna fått en ägare ligger ensam i en kartong sent på kvällen när det regnar och blåser. Dessutom satt jag i korridoren när ögonen fylldes med tårar,hehe. Senare i filmen träffar han i alla fall sina blivande vänner och dom ger sig genast ut på nya äventyr.
Ni måste se den,ni får bara inte missa något så bra!

kuddar

Fick ganska nyligen två snygga kuddar av mommo & moffa.
Dom placerar jag i soffan i mitt rum.
Desto mer kuddar desto bättre!

I heart you all


NOOO!

På grund av sjukdom så kommer inte jag att åka USM som ska gå under helgen.Det är verkligen skiiiit tråkigt,eftersom jag hade sett fram emot att få fightas med resten av 96orna i sverige. Men istället får jag väl fokusera på alla kommande tävlingar och framför allt på Folksam Cup då jag absolut måste vara i toppform!
Här är en bild på Ida från förra årets USM.

jippi!

Vilket sjukt bra lopp svenska herrarna gjorde idag och framför allt Johan Olsson som gick å' vann! Det var så spännande i slutet att jag inte kunde sitta still.Grattis till Johan!

Nu:


Koppar & Muggar

Som en del av er vet så älskar jag muggar och koppar!
Jag har några stycken och här kommer bilder på några av dom.

Believe in Yourself


det går uppåt

Idag har jag varit i skolan och det första man får göra är att skriva ett långt nationellt prov i svenska.Det gick ganska bra,men man vet ju aldrig.
Förkylningen känns i alla fall mycket bättre,fast näsdukarna åkte ner i skolväskan utifall att jag skulle få snuva. Utan en veckas träning är jag äntligen på väg att kunna köra ett lugnt träningspass snart.

grattis!


Är en del lärarna helt dumma i huvudet?!

Är så j*vla less på att vara sjuk! Det händer så mycket i skolan nu med läxor å' prov och det känns som om min värld kommer att gå under snart.Har redan missat ett nationella prov och dessutom ligger jag efter i matten. Lärarna förväntar ju sig alltid att man ska orkar att arbeta hemma och att man hänger bra med i veckans mål å' sånt. Dom fattar ju inte varför man stannar hemma!! Jo,för att man inte orkar arbeta,för att man inte orkar tänka för att man är sjuk!! Visst går det väl bra nu att skriva lite grann,men att börja räkna ekvationer och sådant skit sprängs min hjärna av. Lärarna vill dessutom att man ska gå till skolan även om man är febersjuk och göra nationella prov.VA?! Är dom knasiga eller!!?

För det första: Har dom aldrig haft feber eller? Det verkar inte som det i alla fall. Då hade dom ju vetat att man orkar knappt gå upp från soffan och stänga av tv;n (typ två meter). Man är alltså trött och orkeslös.Det känns då som om kroppen ska gå sönder av verken. Man fryser,man svettas,usch! Tror dom då att man orkar gå till skolan!?

För det andra: När man är sjuk och har feber så orkar man inte koncentrera sig på ett prov !

För det tredje: Varför ska man riskera att smitta andra elever. Om jag hade varit frisk nu och om det hade kommit en sjuk elev till skolan för att göra det nationella provet hade jag blivit förbannad så in i H-vete. Därför valde jag att inte gå till skolan igår.Jag får väl göra provet sen?Det är väl inte svårare än så?

7e februari 2012

Hello ♥
Nu sitter min klass och gör nationella läsdelen i svenska.Jag får väl planera in och göra det provet någon annan gång antar jag.
Sitter i alla fall i soffan i väntan på att Våra bästa år ska börja sen får jag se vad jag ska hitta på.Antagligen göra lite läxa och titta på film.Ha en bra dag!

studying

Hej svejs ♥
Just nu sitter jag och försöker göra klart svenskan som egentligen skulle varit inlämnat på fredag förra veckan,men har först idag orkat ta tag i det och har nu bara någon fråga kvar. Även fast det kanske endast är två/tre frågor,så måste man ju skriva en halv data skriven sida och när man vill att det ska vara perfekt så är det ganska svårt och kommer att ta tid.
Jaja,nu ska jag fortsätta....

Schoodie

Tittade runt på lite bloggar igår och såg en hyfsat ny, AS-snygg "uppfinning"!
Har själv varit ute efter något liknande,men aldrig hittat en sån.Måste bara ha den! Ä.L.S.K.A.R

I Rybinsk

Grattis till Charlotte som kom tvåa i dagens lopp i 10 kilometer fristil!
Synd bara att hon inte tog norskan i spurten.Men nästa gång!

på väg att bli bättre

Idag orkar jag tillslut blogga lite efter två febriga nätter,täppt näsa,ont i halsen och verk i bihålorna. Nu mår jag betydligt mycket bättre och har ingen feber nå mer. Konstigt att jag blev sjuk så där tvärt i onsdags,för jag mådde ju alldeles utmärkt när jag var hos tandläkaren. Och när jag kom tillbaka till skolan för att gå på sista lektionen började jag smått få lite ont i halsen och sen en halvtimma efter låg jag hemma och kallsvettades i soffan.
Jag antar att efter allt jag har tryckt i mig för att bli frisk har hjälpt,även fast det inte har varit det godaste...
Är i alla fall på väg att bli bättre!

Inte roligtRSS 2.0