Stronger.

Hejsan hoppsan! ♥
Har precis kommit hem från ett svettigt cykelpass och ska nu göra lite enkla styrkeövningar för mage/rygg innan jag kliver in i duschen. Sedan ska morfar komma och hämta upp mig för att handla mat och annan kost. 
 
 
yyyeeh...

Torsdag

Ännu en dag med strålande sol och närmare 28 grader i solen. Det var näst intill plågsamt när vi åkte tjautjastestet i eftermiddag. Gick inte speciellt bra, men orkar inte lägga så mycket energi på det. Fick stressa lite till skolan eftersom jag skulle göra nationella i matte. Sedan åt jag en god middag på matfocus och gick till lägenheten för att slumra till en kvart. Klockan sex drog jag ut på mitt andra pass, ett distanspass i löpning. Nu har jag tryckt i mig ett äpple och ett glas juice. Ska strax borsta tänderna och gå å' lägga mig. Natti ♥
 
Bild från Turkiet.

Turkiet #3 Miljön

 
 
 

Min morgonrutin.

Varenda dag börjar jag morgonen med en kiwi. För visst visste ni att kiwins näringsämnen är otroligt nyttiga? Tack vare C-vitaminen blir man pigg och dessutom inte så lätt sjuk. E-vitaminen som även den finns i frukten, håller cellerna friska och bevarar hjärtat, hyn och de inre organen i god form. Det är ovanligt att hitta vitamin E i frukt och grönsaker, men i kiwi finns det. Det finns också mycket mineraler vilket gör att bestommen förstärks och att musklerna kan arbeta optimalt. Fibret i kiwin håller blodet friskt och är bra för magen.
 


3000

Morrn ♥
Ännu en fin dag i malmberget och det är perfekt för ett 3000m test på förmiddagen. Hoppas att jag har lite fart i kroppen trots bristen på intervaller. Först ska vi dock ha nationella prov i matte, den muntliga delen. Så nu måste jag dra! See ya'
 

Turkiet #2 Love the sun!

 
 
 

Turkiet #1 Mat & dryck

Ja, efter en vecka i Turkiet är man tillbaka till malmberget och skolan. Jag längtar redan tillbaka till värmen!
Man blev riktigt bortskämt med all god mat och fika. Vi fick äta hur mycket vi ville och det fanns så mycket att välja mellan.
 

Nummer 1 på önskelistan!

Just nu är det pengar som står högst upp på önskelistan inför min födelsedag den tionde juni. Eftersom jag pluggar på annan ort och behöver mat, så går det åt mycket pengar. Dock så måste jag börja spara och inte köpa onödiga saker som jag kan klara mig utan. Jag har blivit mycket mer självständig på den senaste tiden och förstår nu också pengarnas värde bättre. Saker som jag annars vill ha kan vänta :D
 
 
 
 

Tester & träning i solskenet.

Morrn ♥
Håller just nu på att städa lite i mitt rum och förbereder väskan eftersom jag ska till Lulé ikväll. I eftermiddag blir det ett cykelpass med karta runt i staden, så det ska bli spännande. Just det, Igår fick vi ju möjligheten att lyssna och ställa frågor till Marcus Hellner, vilket var väldigt intressant. Han berättade bland annat om hur säsongen har varit, sjukdom, sin tid på skidgymnasiet, träningsupplägg, sponsorer och massa annat angående träning. Det var riktigt lärorikt och orden tar jag med mig i sommar. Efter mötet med skidstjärnan gick vi till gymmet för att värma upp inför styrketestet, där jag slog personligt rekord i alla tre moment. Grymt nöjd!
Sedan gjorde vi rörlighetstest och spänsttest, vilket också gick bra. Efter det sprang jag och Vilma upp till lägeheten för att byta om och ta på oss rullskidutrustning, för att sedan åka förbi Lisa och hämta upp henne. Det blev ett svettigt pass i solskenet i omkring tjugo grader. Nice!
 
 
Här står jag och Lisa vid en vätskepaus.
Bilden är tagen av Vilma och hennes blogg.

Månadens älskling.

Moshi moshi ♥
Håller just nu på att förbereda min frukost så att jag orkar med skolan och framför allt franska nationella. Kanske blir det ännu mer spännande att få träffa Marcus Hellner och sen efter det göra lite tester. Hoppas att månadens intag av ananas ska hjälpa mig slå personliga rekord. Uppdaterar senare :)
 
 
Vilken goding!
 

Nationella

God morgon ♥
 
Nu har jag ätit frukost och gjort i ordning mig, snart ska vi börja gå till aulan där vi ska ha engelska nationella. Är skit nervös eftersom det här är bland de svårare testerna. Man måste vara oerhört koncentrerad och fokuserad för att man ska lyckas. Det går nog säkert bra ändå.
På eftermiddagen har vi idrottspsykologi och sedan blir det troligen ett rullskidpass i det gråa vädret. Ingen kvällssvenska idag, så kväll blir det att plugga.
 

Flower Power

Eftersom en utlandsresa närmar sig har jag skaffat mig en snygg och orginell resväska, plus en rosa matchande handväska. Supersnyggt! ♥
 
 

True.

Har inte varit så aktiv här på bloggen under de senaste veckorna, så jag hoppas på en förbättring snart, eller åtminstone till sommarlovet. Däremot har jag varit mer aktiv på weheartit och tumblr. Ni som vill besöka dom sidorna kan klicka på länken: http://weheartit.com/Cherryize & http://110procent.tumblr.com/
 
 

Tiden går fort, snart är sommaren här!

Det är mindre än en månad till min sjuttonde sommar och födelsedag. Funderar nästan på att fara hem till familjen då och trycka i mig lite smörgåstårta. Synd bara att det är en måndag, fast det är ju skolavslutningsveckan så då har vi väl inte så mycket i skolan. Jaja, vi får se hur jag gör.
I år har jag inte tänkt så mycket på vad jag önskar mig, men nog finns det en del saker som jag vet skulle sitta fint.
 
 
Skulle vara otroligt behändigt att få ha ett eget gym i garaget. I alla fall under sommaren när jag är hemma och ska träna stenhårt. Där vill jag ha bland annat en chinstång och brutalbänk :)
 
 
Nu när jag ska få egen lägenhet till nästa termin vill jag ha ett par högtalare med grymt ljud. Lyssnar på musik 24/7 så det är nödvändigt!
 
Och eftersom jag lyssnar så mycket på musik skulle jag även vilja ha Spotify premium, så jag kan lyssna på musik när jag vill, var jag vill och hur mycket jag vill :D
 
 
Annars vill jag ha SATC boxen som jag önskar mig varje jul, varje födelsedag men konstigt nog aldrig har får.
I need it!
 
 
Sen är det ju inte helt fel med nya snygga träningskläder ;)

Äntligen kan jag andas...

För ungefär en vecka sedan fick jag och Vilma höra den otrevliga nyheten av en slump, att vi inte skulle få chansen att få flytta till en egen lägenhet i tvåan. Dramatiken växte på hela skidgymnasiet och alla elever stod frågande till detta. Jag och Vilma har verkligen varit jätte ledsna och besvikna. Missuppfatta inte, vi har haft svin kul den tid vi bott tillsammans, men samtidigt så vill vi komma närmare resten av gänget. Ett år är okej att bo här, för vi har verkligen haft svin roligt tillsammans och med Edmanerna. Det har varit lite som att ha sleep over varje dag, hehe. Men den verkliga anledningen till all det här är att vi har varit inställda till att vi ska få egna ettor, och därför kom beskedet lite som en käftsmäll. Det har trots allt varit så att tvåorna har fått eget boende, vilket vi självklart också vill ha.
Nu är det i alla fall klart att vi ska få varsin lägenhet därborta och jag och Vilma är just nu full av lycka ♥
 

En tuff dag...

Slapp kväll med tända ljus, färsk ananas och film. Så här efter en tuff dag känns det bra att få tänka på något annat. Längtar även som tusan till turkiet och till sommaren! God natt ♥
 
 

Jag är bara så jävla förbannad just nu.


Svängiga låtar.

 
 
 
 

RSS 2.0