Har dom missuppfattat vad man gör i ett gym?


Natur & Konst *

Halloj ♥
Igårkväll lämnade jag Malmberget å' snön och ankom senare till hemorten. Här är det kallt, men tyvärr ingen natursnö. Däremot har vi fått en konstsnöslinga som sägs vara 900 m lång och som också ska bli längre. Så nu ska jag bara smälta lunchen en stund, sedan ska jag ut på ett A3 crosspass (stavgång & skidor) på ormberget.
See ya´!
 

Hej. Har inget internet. Hejdå.


God natt!


Tisdag.

 
Dagen började med historialektion och en film om Gustav Vasa. Såå långtråkigt, men blev sedan pigg å' glad när vi inte hade någon matte lektion och fick sluta tidigare efter engelskan. Klockan sex hade vi som vanligt på tisdagar  två sega timmar kvällsvenska. Nu sitter jag och Vilma å' chillar i soffan efter lite plugg. Imorgon har vi sovmorgon och sedan dubbla träningspass! See ya'
 
 

Biffar till sig på gymmet.


Gårdagens middag.

Gårdagens middag blev lyckad. Lite stressigt, men resultatet blev bra! Nu diskar vi så vi håller på att bli tokiga och det är nästan hälften kvar, men vi är ju skidåkare trots allt och dom klarar ju det mesta. Vårat mål är att det ska vara näst intill så städat som det var igår när gästerna kom. Då var det mysigt och fint.
Jaja, nu ska jag återgå till arbetet.
 
 
 
 

MakeOver or GameOver.

Igår kom Astrid hit på besök och tillsammans åt vi en god middag bestående av plättar och ärtsoppa. Efter det kom Edmans bröderna hit och fick sig en fin makeover innan vi rockade loss till Gangnam Style.
 
I kväll ska Elin, Julia och Lisa komma hit på trerätters middag som ska tillagas av mig, Vilma och Astrid. Så nu håller vi på att städar och fixar. Får se om jag orkar ta lite foton, då kommer dom upp senare..
 

FREDAG

 
Nu är det snart helg, gu' så härligt!
Jag och Vilma har nämligen en hel del inplanerat.
I kväll blir det nämligen ärtsoppa och plättar, mums.
Sedan ska vi bocka av några av våra "hemliga uppdrag".
Bye bye ♥

I wanna dance.

 
Ja, då var mitt och Vilmas danspass avklarat. Rockade loss till gammal partymusik som Don't Cha, Buttons, Follow The Leader och Dance Again. Sjukt kul! Vi kommer äga dansgolvet när det väl är dags.
Så någon gång mellan åtta-tio på kvällarna (beroende på om vi har läxor eller sovmorgon) dunkar och dånar det i golven när vi dansar. Kom hit och utmana oss vetja. Nä för ni vet att vi vinner, haha!
 
Nu ska jag sova. Har sovmorgon imorrn, skööönt. Good Night ♥
 
 
 
 

Ingen träning, bara skola.

Tjena ♥
Idag är det vila från träning, så det har bara varit skola. Vi fick bland annat reda på resultatet på Historiaprovet och jag fick 40 av 43 poäng vilket jag är riktigt nöjd med. Jag hoppas bara att de andra inlämningarna gått lika bra.
Jaja, nu ska jag och Vilma gå å' äta middag på matfokus. See ya'!
 
 

Less på denna stress.

Halloj ♥
Vilma gick precis till busstationen med Astrid för att spendera helgen i Kiruna. Jag hade planerat att stanna här, men det ska troligen bli så halt att man varken kan cykla eller köra rullskidor ute, och det är ju det enda jag kan göra pga benhinnorna, så då åker jag hem till Luleå istället.
Ingen av oss var speciellt pigga på att åka hem i helg, men Vilma var tvungen eftersom hon ska fixa sina skidor. Jag hatar att stressa, packa, packa upp, packa ner och packa upp. Visst är det skönt att komma hem ibland, med då ska man hinna vara där minst två hela dagar. Det är bara onödigt att fara under helgen, det kostar så himla mycket energi att bara åka dit och tillbaks. Dessutom tar det så himla lång tid... Är bara allmänt less nu!
 
 

Mord på torget.

Den här veckan har det varit jätte mycket i skolan. Fem stycken inlämningsuppgifter och ett prov. I morgon ska de två sista inlämningarna vara klara, och det är jag allvarligt orolig för. Man  vill ju inte direkt kasta ihop någonting, utan man vill ju att det ska vara en någorlunda kvalité på arbetet.
Ja, så det är det här jag har varit upptagen med, och därför har jag inte haft tid över till bloggen.
 
I veckan hände det i alla fall en tragisk olycka på torget, ett mord. Våran så kallade dörrvakt och vän Kerstin blev mördad igår och misstankarna om vem de skyldige är våra grannar. Vi ska ge hon en värdig bregravning och sedan straffa dessa kriminella tvillingar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I Luleå.

Hejsan ♥
Igår tog jag tåget ner till Luleå, så nu är jag alltså här. Idag har jag hunnit förbi Team Sportia och hämtat ut mina nya skidor och pjäxor. Jag fick även en ny sporttopp från Nike och ett par träningsstrumpor. Välbehövligt!
Sedan åkte jag och pappa iväg för att köra rullskidor i Pagla. Det blev skate tröskelintervaller på en åtta minuters sträcka. Riktigt jobbigt, men det ger!!
 
Kom för en liten stund sen in genom dörren och nu slappar jag framför Svenska Hollywoodfruar. Har varit och övningkört och det gick åt pipan. I början gick det bra, men sedan... Vill inte köra en fin, ny bil. Jag vill köra en gammal skruttig, ganska liten bil. Då hade jag känt mig tryggare på något sätt, fråga mig inte varför.
Så länge man klarar sig utan bil, ska man inte ta körkort! Det är farligt, onödigt och dåligt för miljön!!!
 
Sorry för ett långt, tråkigt, bildlöst inlägg, men just nu har jag ingen lust att blogga...

Taggad! inför en tallrik med gröt...

 
Det var en gång en flicka som hette Vilma. Hon kikade in i kylskåpet för att hitta någon gott att äta.
Nämen! RISGRYNSGRÖT!! Hon hoppade och skuttade glatt medan gröten värmdes i micron. Det blev även lite varmt för Vilma, så hon slängde av sig tröjan och visade med konstiga poser att hon skulle bli stark av gröten.
Slutligen satte hon sig ner och strödde socker + kanel på. Nu var det dags att smaka!
Mmmmmmm, godaste gröten ever!!!
 

Gröt gör dig stark och hyper!

Hej hej!
Idag har vi haft matteprov på morgonen innan jag gick ner till gymmet för att köra spinning intervaller. Jag hade planerat för laktattröskel testet, men efter helgen har mina benhinnor kollapsat igen.
Om någon timme ska jag fara ut på ett kort A2 pass på rullskidor, sedan blir det middag, plugg och lite annat.
I morgon blir det styrke test och jag känner mig väl inte direkt i toppform. Det är väldigt mycket dagsform i styrke, så vi får hoppas på att den är där i morgon. Om inte, då får jag slå rekord nästa gång! Tagga, tagga, tagga!
 
P.S 
Risgrynsgröt är livet ♥ med mycket socker och kanel.
Kan dock hända att man blir hyper.
 
 
 

RSS 2.0