I mitt huvud.

♥ När jag var mindre var jag rädd för grindarna som finns i en del matvarobutiker när man ska gå in. Om mamma och pappa gick före mig så kunde jag börja gråta. Jag måste erkänna att jag fortfarande tycker det är obehagligt att gå igenom dom.
 
♥ När jag blir riktigt irriterad och arg får jag alltid lust att kasta ett glas i golvet. Har varit nära några gånger, men jag har än så länge kunnat behärska mig. Haha!
 
♥ Jag anser att jag ofta är väldigt bra på att läsa av folk utifrån hur de pratar och agerar. Det är på ett sätt irriterande, för det känns som om personen har delat med sig av sina hemligheter till mig fast den inte har det. Blir lite konstig stämning om hon eller han säger/gör motsatsen till det jag uppfattat personen som. Känns som om hen ljuger. Ni kanske inte förstår, men aja. Det kanske är mig det är fel på, fast oftast brukar mina instinkter stämma.
 
♥ Framtiden skrämmer mig en aning. Alla har någon gång funderat över hur ens egen framtid ska se ut, och när man blir äldre blir allting liksom mer verkligt och skrämmande än när man var mindre. Allt kändes mer lätt och självklart då. Nu vet man alla risker och vad som kan gå fel i livet. 
 
♥ Jag vill helst ha lugn och ro på morgonen. Därför brukar jag ställa klockan lite tidigare så jag kan äta frukost utan att stressa. Vill dessutom ofta sitta själv eftersom jag har en konstig fobi för trötta personer. Låter himla weird, men tycker det är lite motbjudande och slabbigt. Det är okej att känna sig trött och vara riktigt trött å sliten någon gång, men att alltid utstråla en sådan "energi" är no no för mig. Regel nummer ett är att vara vaken när man äter frukost med andra. Det gäller även mig själv. Låter jag som en petig diva nu?? hahah XD
 
 
 
 

Fredags middag.

tjao!
Flippar just nu mellan på idol och en film på trean samtidigt som jag vilar magen efter middagen. Idag blev det kyckling med quinoa, broccoli och vitlöksbröd. MUUMS! Förövrigt så har det varit skitväder hela dagen och efter orienteringen ville jag bara ta en varm dusch och krypa ner i sängen, vilket jag gjorde också.  Regnet ska fortsätta ösa ner under helgen, så jag får se vad jag hittar på. Ska bland annat köra ett intervallpass på myren. Det kommer att bli blött, blött, blött.
 

I feel good!

 
 
Go' kväll ♥
Hoppas ni haft en bra torsdag. Det har jag haft i alla fall. Hela dagen har jag känt mig pigg och fnittrig. Så som jag brukar vara så att säga. Efter att jag har varit sjuk en vecka, frisk en vecka och sjuk en till vecka så har jag nu kunnat komma igång igen med träningen. Håller tummarna på att jag får vara frisk hädanefter, så att jag kan få flyt och form i vinter. 
 
I stunden sitter jag bara i soffan med en kopp thé i handen samt en skål gröt med banan. Jag har gjort läxa hela kvällen och nu tittar jag på Hela Sverige Bakar. Man blir så grymt sugen på alla smaskiga bakverk.
Blir inte ni det?
 

Lyxig frukost.

Hejsan! 
Som ni vet är alla längdisar just nu i Norge på träningsläger och jag sitter risig i lägenheten. Jag är bättre än igår, så det går åt rätt håll. Det har blivit mycket thé med honung och en del c-vitamin. Nu hoppas jag att jag kan komma igång så fort som möjligt. Till frukost idag lyxade jag till det och det blev kvarg med solrosfrön, pumpakärnor, linfrön, blåbär, jordgubbar och hasselnötter. Super gott!! Ibland måste man lyxa till det. Annars har jag haft en lektion idag och så har jag gjort bort lite läxor hemma.
Klockan åtta är det idol, så det ska jag se och äta kvällsfika.

Allt är kaos.

Jag vill åka till Norge. Jag vill se den fina miljön. Jag vill träna många timmar. Jag vill mäta mig mot norskorna.
Jag vill pressa min kropp. Jag vill utvecklas och bli bättre. Jag vill åka fort i vinter. Jag vill prestera. Jag vill vara frisk. Jag ville åka till Norge... 
 
Ne, det blev inte träningsläger i Norge för mig. Jag vaknade med halsont och det känns nästan som om jag har skrikigt. Svårt att förklara, men jag kunde inte ta risken att åka dit och att det sedan blir värre. Idag ska jag avvakta och se om det blir bättre. Då kan jag förhoppningsvis träna på bra ändå. Jag är så less, så sjukt less och trött på att jag inte kan få ett bra flyt i träningen. Allt är åt h-vete. Vill bara vara nöjd med mig någon gång.

RSS 2.0