Gårdagens middag på Björnfällan.

Middagen på Björnfällan igår var riktigt nice. Burgaren var lite små stark och hade en rökig smak så den var super god! Hade lätt kunnat trycka i mig en till någon annan gång. Synd bara att det är ruinering...
Bra mat var det i alla fall och trevligt hade vi!
 

Grattis till VM-silvret!!


Oskyldigt anklagade.

Som många av er har hört, så har bland annat elever på skidgymnasiet i Gällivare blivit anklagad för att ha tvingat förstaårselever klä av sig nakna och slicka grädde från intima kroppsdelar under nollning. Det har skrivits allt möjligt i tidningar och pratats om på tv. De nämner flera skidgymnasium runt om i norrland, men på något sätt så har dom fått för sig att Gällivare ska ta smällen. Media har pratat med en tjej som varit med om detta, men det dom däremot inte nämner är att denna tjej, såkallad "Fanny" INTE går i Gällivare utan på ett annat ställe i Sverige. JAG går på skidgymnasiet i Gällivare och är förstaårselev: Inte något av det här är sant och jag känner inte på något sätt igen mig i detta. Det media skrivit har inte vi någonting med att göra. Det handlar om andra skidgymnasium i landet. Jag kan bara tala för oss, och här på Gällivare skidgymnasium tillhör vi alla en familj där vi respekterar varann och är kompisar. Utan denna verksamhet skulle inte jag gå runt med ett leende på läpparna varje dag och känna full lycka. Att flytta hit för att göra det jag älskar och att lära känna dessa fantastiska personer är det bästa beslutet jag tagit. Därför är hela den här lögnen om Gällivare verkligen super tråkig och vi har tyvärr blivit hårt drabbade. Vi känner oss kränkta, uthängda och trakasserade av det som media publicerat med bland annat en del grova kommentarer av folk som inte har fått en sann bild av oss. Jag vet inte vilket skidgymnasium det här har försegått på, men det är inte här i alla fall! Det är dålig energi som läggs ner på information som inte stämmer om oss.
Artiklarna är anmälda och jag + några andra tjejer fick tidigare idag prata med Norrbottens radio, där Lisa och Helena talade för oss. 
Kan skriva om det här hela natten, men jag blir så himla upprörd av detta att jag tänker avsluta här.
 
 
HÄR kan ni läsa och lyssna på vad vi har för åsikter kring den tråkiga bilden media gett vårt skidgymnasium.
 
 
 
 

Glider fram i solsken.


Game monday.

 
 
I måndags när vi spelade monopol.
(Bilder från Vilmas blogg)

Det ska va' gött å leva!

 
 
Tjenare ♥
Ligger just nu och vilar upp mig inför middagen med skid ikväll. Det blir en maffig burgare med bbq sås. Ska bli gött! Vi får se om jag orkar ta med kameran och ta några kort, om inte annat så kommer jag lägga upp lite bilder från dagens pass senare. Just det, bara en vecka till JSM drar igång! Laddad och taggad till tusen!

Fint skidpass i fint väder.

Hallojsan ♥
Gårdagen bestod av skola + skolarbeten och sedan ett lugnt pass i det underbara vädret. Det var sol och noll gradigt, så jag passade på att ta med kameran. Jag, Vilma och Sorsa for bland annat ut på en skoterled och det var hur fint som helst. Hade lätt kunnat åka flera timmar igår, men det var tyvärr inte planerat. Hur som helst så blev det ett toppen pass! Till våren när tävlingarna är slut, blir det nog lite längre pass i samma fina väder.
Idag har vi två lektioner före lunch, sedan blir det att åka ut på ett kort pass innan jag sätter mig på tåget mot Luleå. I helg är det Sävast spelen, och imorgon startar tävlingen med klassiskt 5,5km och avslutas på söndag med 5,5km fristil jaktstart. Det blir spännande...
 

Keep calm and love skiing.

Halloj ♥
Här är en bild på mig under förmiddagspasset som bestod av lugn klassisk åkning i sköna temperaturer. Nu ska jag däremot sticka iväg och bestiga dundret i tröskel fart. Lär vara lite mera slut efter det passet.
See ya'!

Tävlingshelg

I helgen har jag spenderat min tid hemma i Luleå, i alla fall en del av den. Igår var det nämligen tävling i Antnäs, 5km klassik stil och det gick väl ändå rätt bra. Inte jätte bra, men det börjar kännas bättre i kroppen och piggheten finns där. Idag åkte jag ett lopp i Älsbyn på 10km i samma stil, och det gick bättre än jag trodde faktiskt. Jag var lite för ivrig, men lyckades ändå hålla ihop loppet och slutade tvåa efter klubbkamraten Pernilla. Det var riktigt fina spår, men kanske lite för platt. Hade önskat att det skulle vara mer kuperat, då hade det nog gått ännu lite bättre, fast jag är nöjd i alla fall. Det går framåt, och längre fram ska jag!!
 
 
Dagens belöning!

VV's Valentine

Alla hjärtans dag har firats med skola, träning och lite fika med Vilma, Julia, Erik, Erik & Emil. 
Hoppas ni också haft en bra alla hjärtans dag ♥
 
Här kommer lite bilder på tjejen jag bor med, hon som också börjar på V, nämligen Vilma.
.
 
 
 
 
 

Folk blir bara mer & mer bekräftelse tokiga.

Jag är jag, du är du, ni är ni, vi är vi!
 
Kommer ni ihåg inlägget jag gjorde om att jag hatade facebook, för vad kan det vara, två år sedan? Jag var absolut emot det och sa att jag aldrig skulle skaffa det. När jag sedan blev medlem efter allt tjat av mina kompisar fattade jag typ ingenting i början och jag tyckte mest det var töntigt att gilla bilder och skriva att man äter en macka. Visst, det är det fortfarande. Fast å andra sidan kan jag inte sluta nu när jag har börjat.
Tycker fortfarande att det är helt sjukt hur en del personer försöker få sig att framstå på facebook och hur de är beroende av bekräftelse. Vissa addar kompisars kompisars kompisar osv, även fast dom inte ens sett eller känner personen. Dom gillar hundra bilder per dag och ja, såklart får dom ju bonusen för det: gillningar på sin egna lilla bild och status. Hur personen är in real life? Hahaha, inte ens hälften så "känd" som på hemsidan facebook. Standard! Man ser så tydligt det mönstret. Varför ska man låtsas vara någon man inte är? Vem bryr sig hur många vänner man har på en (ursäkta mig) J*VLA hemsida. Bara de underbara äkta vännerna i verkligheten gills! Stå på er och var nöjd med er själva. 
 
 

I love pink!

 
God morgon på er ♥
Igår innan andra träningspasset på eftermiddan hann jag blanda ihop en smoothi till mig och Vilma som vi kunde ta efter träningspasset. Det blev därmed premiär med våra rosa shakesbehållare. Smoothin blev i alla fall lyckad och hade en bra mättnadskänsla. God var den me'!
Brukar göra smoothies med lite olika ingredienser beroende på vad jag har hemma och är sugen på. 
 
Innehåll: 
· Vanilj yoghurt
· Hallon
· Banan
· Kiwi
· Müsli
 

Tea everyday!

 
Har fått höra att thé ska vara sjukt bra mot lite allt möjligt och nu dricker jag ungefär tre till fem koppar om dagen, helst med lite svensk honung i. Det ska helst vara ett grönt thé som kallas Norrsken från Thé Shoppen i Luleå. Mitt är snart slut, kanske blir det något nytt den här gången. 
 
 

Girls just wanna have fun!


School

Idag är det bara skola och plugg som gäller. Det känns som det börjar bli mycket nu igen, så jag antar att det bara är att ta tag i det på direkten. Har bland annat tre redovisningar att se fram emot... Nä, nu ska jag sätta igång.
Peace out! ♥

Härlig skidtur i solen!

Dagen började som vanligt med en stor skål gröt för att sedan fara ut på ett klassiskt långpass i solen. Det var perfekta spår och inte alls för kallt. Härligare kan det inte bli! Nu är jag nyduschad och har fått i mig lunch, så strax blir det lite thé samt plugg.
 
 

Haha!


RSS 2.0