godis

Tidigare i veckan gick jag och Vilma förbi Matilda för att kolla in hennes lägenhet. Det var jätte fint och därifrån gick vi också hem med ett enkelt recept på godis. Jag prövade att koka ihop det igår och trots att vi skippade lakritspulvret blev resultatet super. Tipsar er att göra dubbelsats för det tar slut fort, haha.
 
 
 
 
 
 

Mums.

Hello ♥
Gårdagen spenderade jag med några vänner från klassen. Vi åt ute på Tropicana och det var jätte trevligt. Jag beställde wokade räkor med sötsursås och för en gång skull tog jag också friterade baner med glass till efterrätt. Sedan tog vi bussen till malmberget där vi drack thé och såg på film. Vi somnade kring halv ett och vaknade runt nio tiden. Till frukost åt vi super goda mackor som vi köpte från bageri baktanke. Dit måste jag absolut gå fler gånger. Fast det är synd att det är ganska dyrt, men någon gång kan man ju unna sig.
 
Just det! Skaffade instagram för någon dag sedan (jag vet att jag är efter). Här är bilden från igår på Tropicana.
 
 

2 pix från lägret i Finland.

Som ni vet var jag på träningsläger i Finland för någon vecka sedan. Det blev många timmar och en del pass gjordes på snö i skidtunneln. Det var jätte kul att träffa alla, men min träningsform var inte alls på topp. Hade ingen energi och kunde inte prestera alls. Här kommer iallafall två bilder som jag lånat från matildas blogg.
 

Media.

Kolla vilken cool redigering jag gjorde på en bild av mig idag. Blev riktigt nöjd även fast jag inte gjorde något avancerat. Nu längtar jag bara till vi kommer igång med mediakurserna, för då kommer det bli mycket redigering av bland annat bilder och filmer. Kul!
Blir bara mer och mer säker på att jag valt helt rätt inriktning eftersom att jag också gillar att skriva. Vi kommer få "ta över" skoltidningen på webben och uppdatera om sådant som händer runt omkring och på Välkomma. Sedan ska vi också jobba för företag och utanför skolans områden. Det kommer inte bli så mycket prov, utan han bedömmer mest på hur vi arbetar och våra inlämningsuppgifter. Lite roligt är också att vi ska få våra egna IDkort med en bild på var och en där det står att vi går Media på Välkommaskolan. Det blir ungefär som ett VIPkort eftersom vi kan komma ganska långt med det kortet. Om jag tex har valt att starta ett projekt om något speciellt kommer jag undan gratis med det mesta. Sjukt nöjd med mitt val! 
 

God kväll.

Hej hej ♥
Nu har skolat dragit igång här i malmberget och nu befinner jag mig min lilla lägenhet på lövberga. Media inriktningen verkar riktigt kul och jag ser fram emot att börja andra året på riktigt. Annars händer ingenting speciellt, imorgon blir det väl en kort sväng till skolan och sedan ett rullskidpass. Nu ska jag sova, så dröm sött.
 

Drar på läger i Finland.

 
Nu ska jag snart sätta mig i bilen för att åka till Kalix och därifrån åka gemensam buss till Finland,Vuokatti. Det är ett läger där vi ska åka längdskidor i skidtunneln och ha barmarksträning, både A1 och A3+. Det ska bli kul! Vi ses om några dagar :)
 

Hello

Nu är jag tillbaka på bloggen efter ett långt uppehåll och mina två veckor på jobbet är avklarade, men det dröjer inte länge tills jag drar iväg till grannlandet Finland för träningsläger. Då blir det troligen ingen uppdatering , men möjligen något tidsinställt inlägg. 
 
Annars har det varit bra. Tiden har bara flygit förbi och snart är sommarlovet slut. Det är tråkigt, men samtidigt längtar jag lite smått till skolan börjar. Ska bli skönt att komma hem till min egna lilla lya i malmberget och att träffa min granne Vilma som jag saknar så. Sist vi sågs var på lägret i Pité, så det ska bli super kul att förenas igen när upptaktsträffen drar igång den 23 augusti. Jag ser fram emot att börja mitt andra år på gymnasiet och jag hoppas att vi kommer ha lika roligt som vi hade förra terminen.
 
 

RSS 2.0